Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Διαβάστε στην “Εμπρός” που κυκλοφορεί την αποκλειστική συνέντευξη του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου: “Το τουρκικό θράσος πρέπει να λάβει απάντηση”

Διαβάστε στην “Εμπρός” που κυκλοφορεί την αποκλειστική συνέντευξη του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου: “Το τουρκικό θράσος πρέπει να λάβει απάντηση”

O Ερντογάν βρίσκεται σε έξαρση λεονταρισμών. Οι τουρκικές επιθέσεις σε Έλληνες αλιείς στο βόρειο Αιγαίο επαναλαμβάνονται. Οι απειλές εναντίον της Ελλάδος και της Κύπρου κλιμακώνονται για το τι θα συμβεί εάν δεν ερωτηθεί η Τουρκία για τις έρευνες υδρογονανθράκων. Η Ελληνική κυβέρνηση, καρπαζοεισπράκτορας του ΝΑΤΟ και της ΕΕ, όπως φάνηκε περίτρανα με την Συμφωνία των Πρεσπών για το Σκοπιανό ζήτημα, είναι ολοκληρωτικά ανεπαρκής και ανίκανη να προασπίσει τα εθνικά μας δίκαια.

Κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση (αλλά και τα μικρότερα αριθμητικά κόμματα) συμπίπτουν στην πολιτική του υποχωριτισμού. Ζητήσαμε από τον Αρχηγό της τρίτης πολιτικής δύναμης της χώρας, Νικόλαο Μιχαλολιάκο, να τοποθετηθεί στο μείζον ζήτημα των τουρκικών προκλήσεων.

Η τοποθέτηση του ιδίου και του κόμματός του, της Χρυσής Αυγής, για «απάντηση στο τουρκικό θράσος» που προτείνει με νηφαλιότητα αλλά και αποφασιστικότητα μαζί, είναι σύμφωνη με μια μακρά σειρά σοφών, πολιτικών και πολεμικών ηγετών. Από το αποδιδόμενο στον Δημοσθένη (από το ανθολόγιο του Στοβαίου) «Πόλεμος ένδοξος, ειρήνης αισχράς, αιρετώτερος» (δηλαδή, ο ένδοξος πόλεμος είναι προτιμότερος από την ντροπιαστική ειρήνη) και το των Λατίνων «Si vis pacem para bellum» (εάν επιθυμείς την ειρήνη, προετοίμαζε τον πόλεμο), μέχρι τα λόγια του Αμερικανού στρατηγού (και μετέπειτα Προέδρου των ΗΠΑ) Αιζενχάουερ «Είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε ειρήνη, ακόμα κι αν χρειαστεί να κάνουμε πόλεμο».

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος: Η δική μου απάντηση είναι δεδομένη και προκύπτει από τις θέσεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, αλλά και από ολόκληρη την Ελληνική Ιστορία, που είναι μία Ιστορία τιμής του Έθνους και της Ιστορίας του. Η δική μου απάντηση είναι ότι το τουρκικό θράσος πρέπει να λάβει απάντηση γιατί διαφορετικά όχι μόνον θα γίνει μεγαλύτερο, αλλά θα πάρει και σάρκα και οστά. Το θλιβερό είναι ότι τα κόμματα του πολιτικού κατεστημένου, αλλά και η αξιωματική αντιπολίτευση η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ σιωπούν φοβισμένα και δεν απαντούν στην Τουρκία. Στην Τουρκία, η οποία πλέον φέρεται σαν κυρίαρχη δύναμη που θεωρεί την Ελλάδα επαρχία της.

Διαβάστε την συνέχεια και πολλά άλλα άρθρα, πλούσια εγχώρια και ξένη πολιτική ειδησεογραφία, καθώς και καυστικά σχόλια στην “Εμπρός” που κυκλοφορεί.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/diabaste-sthn-empros-pou-kukloforei-thn-apokleistikh-sunenteujh-tou-n.g.-mi#ixzz5TB99AGnd

Exit mobile version