Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Ημαθία, Κάρπαθος, Ελασσόνα

Συναγωνιστές της Τ.Ο. Ημαθίας πραγματοποίησαν εκτεταμένη ενημερωτική δράση στη διασταύρωση Κοπανού Ναούσης, διανέμοντας εφημερίδες του Κινήματος, προκηρύξεις και ενημερωτικά έντυπα με τις βασικές πολιτικές θέσεις του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή. Άλλη μια φορά η ανταπόκριση του κόσμου ήταν θετικότατη και δεν έλειψαν οι προτροπές δεκάδων πολιτών για εντατικοποίηση του πολιτικού μας αγώνα, για να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε ενημερωτική συνάθροιση της Τ.Ο. Ημαθίας. Μετά από μια σύντομη τοποθέτηση του γραμματέα της Τ.Ο. Ημαθίας, συναγωνιστή Θεοδώρου Γεώργιου, ο συναγωνιστής και μέλος του πολιτικού συμβουλίου Μιχάλης Τσακίρης ανέπτυξε τις θέσεις του Κινήματός μας επάνω στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.

Τόνισε ιδιαίτερα ότι η Νίκη των Εθνικιστών θα επέλθει με συνεχή και αδιάκοπο πολιτικό αγώνα σε δρόμους, πλατείες και γειτονιές, σε κάθε πόλη και χωριό της Πατρίδας μας, ώστε να φτάσει η φωνή μας σε κάθε γωνιά της Ελλάδος, παρά την συνωμοσία σιωπής και τον οχετό λάσπης ενάντια στο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα.

Το νησί της Κάρπαθου επισκέφτηκε ο συναγωνιστής βουλευτής Χρυσής Αυγής Α’ Θεσσαλονίκης Αντώνης Γρέγος στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων για την απελευθέρωση του νησιού. Ο συναγωνιστής κατά την διάρκεια της επίσκεψης του συνομίλησε με πάρα πολλούς κατοίκους σε εγκάρδιο κλίμα, ενώ επισκέφτηκε το κέντρο Υγείας και τον πυροσβεστικό σταθμό του νησιού.

Κατά την διάρκεια των εορταστικών εκδηλώσεων παρέστη στη δοξολογία στην οποία χοροστάτησε ο σεβασμιότατος μητροπολίτης Αμβρόσιος. Ο Συναγωνιστής Γρέγος κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο πεσόντων εκ μέρους του Γενικού Γραμματέα Χρυσής Αυγής, Νικόλαου Μιχαλολιάκου καταχειροκροτούμενος από τους παρευρισκόμενους. Στο σύντομο χαιρετισμό του προς τους κατοίκους του νησιού αναφέρθηκε στα εθνικά θέματα και τους κινδύνους που απειλούν την πατρίδα, χειροκροτούμενος και πάλι από τις αρχές και τους κατοίκους του νησιού.

Τo Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2018 εορτάστηκε η απελευθέρωση της Ελασσόνας. Στις εκδηλώσεις παρευρέθησαν συναγωνιστές από την Ελασσόνα μαζί με τον συναγωνιστή ευρωβουλευτή Στρατηγό Γεώργιο Επιτήδειο και τον συναγωνιστή Απόστολο Γκλέτσο.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-hmathia-karpathos#ixzz5TEPThRMK

Exit mobile version