Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εθνική Ασπίδα

Εθνική Ασπίδα

Άρθρο του “Μυρμιδόνα” στην “Εμπρός”. Διαβάστε το νέο άρθρο του “Μυρμιδόνα” στην “Εμπρός” που κυκλοφορεί

Αργά και μεθοδικά χτίζεται μια σύγχρονη δικτατορία της Δημοκρατίας. Το σχέδιο ξεκίνησε με ΠαΣοΚ τον Μάιο του 2010, όταν η αριστερή καθοδηγούμενη μάζα, έκαψε ζωντανούς τρεις εργαζόμενους κι ένα έμβρυο, στην Μαρφίν (την Παρασκευή Ζούλια, την εγκυμονούσα Αγγελική Παπαθανασοπούλουκαι τον Επαμεινώνδα Τσακάλη). Το πρώτο χτύπημα, στόχευσε εργαζόμενους.

Συνεχίστηκε από την επιτροπεία (δεν λέω πρωθυπουργία) Σαμαρά. Τότε, στην συγκυβέρνηση ΝΔ/ΠαΣοΚ, με την απόλυτη ανοχή (=συνενοχή) της αντιπολίτευσης, έγινε στόχος το μόνο κόμμα που έστειλε ο Λαός στην Βουλή, με σαφή εντολή να ξεσκεπάσει τους φαύλους και κλέφτες. Όλο το ειρωνικά ονομαζόμενο «συνταγματικό τόξο»  συνωμότησε εναντίον της Χρυσής Αυγής και σχεδόν σύσσωμη η κοινοβουλευτική ομάδα του Λαϊκού Συνδέσμου οδηγήθηκε στην φυλακή με απίθανες κατηγορίες φανταστικών οπλοστασίων και φανταστικών θυμάτων. Μια προκλητική δικτατορική φίμωση και μια δίκη παρωδία εξελίσσεται σε βάρος της τρίτης πολιτικής δύναμης στην χώρα. Το δεύτερο χτύπημα στόχευσε τον τίμιο πολιτικό κόσμο.

Σήμερα υπό την «πρώτη φορά αριστερή επιτροπεία» των Σύριζα/Ανέλ, το σχέδιο βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και τα χτυπήματα είναι καθημερινά. Έτσι βλέπουμε μια πρωτοφανή αστυνομική βία εναντίον ειρηνικών διαδηλωτών, ταυτόχρονα με μια πρωτοφανή αστυνομική ανοχή απέναντι σε διαδηλωτές εχθρικούς κι οπλισμένους μεν,αριστερούς και συστημικούς δε. Χτυπιούνται χωρίς διάκριση γέροι, παιδιά, γυναίκες, με πρωτοφανή μανία. Δακρυγόνα χρησιμοποιούνται χωρίς λόγο. Κεφάλια ανοίγουν χωρίς πρόκληση. Με μόνη αιτία, την λαϊκή αντίδραση, σε μια κυβέρνηση που υποχωρεί ΑΝΕΥ ΛΟΓΟΥ, στις διεκδικήσεις των ξένων.

Από την άλλη μεριά, αριστεροί παρελαύνουν οπλισμένοι, ρίχνουν φωτοβολίδες εναντίον αθώων, μπουκάρουν σε υπουργεία, πρεσβείες και εκκλησίες, ανενόχλητοι! Διαδηλώνουν υπέρ ληστών και λαθρομεταναστών. Ειδεχθείς δολοφόνοι (μοναδικές περιπτώσεις στα χρονικά) όπως ο Φαρμακοχέρης Κουφοντίνας παίρνουν άδειες αναψυχής από τις φυλακές!!! Αδέσποτες σφαίρες σκοτώνουν και τραυματίζουν αθώους από υποτιθέμενους αλλά αόρατους Ρομά… Σαν κερασάκι σε αυτή την τοξική τούρτα συμβαίνουν απαγωγές στρατιωτικών στα σύνορα και ψαράδων στο Αιγαίο…

Το σχέδιο είναι πλέον εμφανές όπως και ο διπλός στόχος του. Θέλουν είτε να αποσταθεροποιήσουν την χώρα για να επιβάλλουν μιαν επίσημη πλέον δικτατορία είτε κατ’ ελάχιστον να σπείρουν φόβο ανάμεσα στον Λαό, φόβο που θα εμποδίσει σοβαρές αντιδράσεις και θα τους κρατήσει στην εξουσία.

Όμως θα αποτύχουν. Θα αποτύχουν διότι ο Λαός έχει ήδη αντιδράσει. Έχει στηρίξει την Χρυσή Αυγή, που μάχεται υπέρ του. Μάχεται στο κοινοβούλιο, μάχεται στις διαδηλώσεις, μάχεται στους χώρους εργασίας, μάχεται στα χωριά και στις πόλεις.

Κάθε Χρυσαυγίτης είναι μια Εθνική Ασπίδα για την Ελλάδα και κίνδυνος για κάθε ανθέλληνα, ντόπιο ή ξένο.  Δεν θα εξαγοραστούμε, δεν θα τρομοκρατηθούμε και δεν θα υποχωρήσουμε ΠΟΤΕ. Θέλουμε την Πατρίδα μας πίσω και θα την πάρουμε.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ethnikh-aspida#ixzz5TEQkwFbs

Exit mobile version