Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Αλέξανδρος Γέροντας στην εκπομπή “Επανελλήνισις” – ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Στην εκπομπή «Επανελλήνισις» μίλησε το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, Αλέξανδρος Γέροντας φέρνοντας στο φως συγκλονιστικές λεπτομέρειες σχετικά με την νύχτα της 1ης Νοεμβρίου 2013 που είχε ως τραγική κατάληξη την εν ψυχρώ δολοφονία του Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη, καθώς και τον σοβαρό τραυματισμό του ίδιου του Συναγωνιστή Αλέξανδρου από τις σφαίρες του παρακράτους.

Ο Συναγωνιστής τόνισε πως το χέρι των δολοφόνων όπλισε το ίδιο το σύστημα και τα ΜΜΕ, ενώ θύμισε τις φράσεις γνωστής βουλευτή του ΚΚΕ, η οποία παρακίνησε από τους τηλεοπτικούς δέκτες να μην μείνει Χρυσαυγίτης από το Πέραμα ως το Κερατσίνι.

Στην συνέχεια, περιγράφοντας τις στιγμές που βρισκόταν στο νοσοκομείο προσπαθώντας να αναρρώσει, έμαθε ότι ο Γιώργος και ο Μάνος δεν ήταν πλέον στην ζωή μετά από δύο μήνες. Υπογράμμισε όταν μετά βγήκε από το νοσοκομείο από 5 μήνες ένιωθε πολύ αδύναμος και αυτό τον πείσμωσε και έβαλε ως στόχο να γίνει πιο δυνατός πνευματικά και σωματικά για να επιστρέψει ακριβώς στο σημείο που κάποιοι προσπάθησαν να του αφαιρέσουν την ζωή.

Τέλος, τόνισε πως η Χρυσή Αυγή δεν θέλει να γίνει ένα άλλο κόμμα και πως ήρθε στο πολιτικό σκηνικό για πει αλήθειες και να μην χαϊδέψει κανενός τα αυτιά. Αυτό είναι κάτι το οποίο το έχει πληρώσει με τις διώξεις και τις δολοφονίες εις βάρος της.

Η Χρυσή Αυγή έχει γιγαντωθεί συνεχίζοντας να διεξάγει έναν Αγώνα Εθνικό και Ιδεολογικό με μπροστάρη τον Αρχηγό μας Νικόλαο Γ. Μιχαλολιάκο.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-alejandros-gerontas-sthn-ekpomph-epanellhnisis-binteo#ixzz5TERnkkLs

Exit mobile version