Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αγώνας για την Μακεδονία! Εθνικιστικός παλμός στην εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στην Πτολεμαΐδα – Φωτορεπορτάζ

Με τη συμμετοχή 150 και πλέον συναγωνιστών από τη δυτική Μακεδονία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου η ανοιχτή πολιτική εκδήλωση της Χρυσής Αυγής ενάντια στο ξεπούλημα της Μακεδονίας στην πόλη της Πτολεμαΐδας.

Στελέχη και βουλευτές του κινήματος ανέδειξαν με τις ομιλίες τους τη διάσταση του ιστορικού εγκλήματος του ξεπουλήματος της Μακεδονίας μας στους Σκοπιανούς με την υποτιθεμένη εθνικά συμφέρουσα συμφωνία των Πρεσπών και κατήγγειλαν το μνημονιακό τόξο που ενωμένο, χωρίς τη συγκατάθεση των Ελλήνων, προβαίνει σε εγκληματικές ενέργειες, που συρρικνώνουν ιστορικά την πατρίδα μας.

Τονίστηκε ο ύποπτος ρόλος των μισθοφόρων ψευτοπατριωτών οι οποίοι υπό την πλήρη ανοχή του ΣΥΡΙΖΑ εκμεταλλεύονται ένα μείζον εθνικό θέμα για να αποκομίσουν προσωπικά και μικροκομματικά οφέλη.

Ξεκαθαρίστηκε επίσης ότι στον ίδιο άξονα κινείται και το κόμμα της ΝΔ το οποίο όχι μόνο δεν επιχειρεί να ακυρώσει τη συμφωνία των Πρεσπών, αλλά, αντίθετα, δηλώνει ανίκανη να απεγκλωβιστεί από τα τετελεσμένα που δημιουργούν οι υπογραφές των Τσίπρα και Καμμένου, όπως ακριβώς έκανε και με το μνημόνιο.

Μπολσεβίκοι και φιλελεύθεροι ξεπουλούν την Πατρίδα μας, διαπραγματεύονται την ιστορία μας και υποθηκεύουν το μέλλον της χώρας για την παραμονή ή την επάνοδο τους στην εξουσία.

Μοναδική φωνή αντίστασης απέναντι στα αντεθνικά τους σχέδια ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή, γι’ αυτό το λόγο και την πολεμούν λυσσαλέα.

Η Χρυσή Αυγή θα συνεχίσει ανένδοτη τον αγώνα της και καλεί όλους τους Έλληνες να πλαισιώσουν το εθνικιστικό κίνημα, για να ακουστεί ακόμα πιο μαζικά το μήνυμα της εθνικής αντίστασης απέναντι σε αυτούς που καταργούν το έθνος μας και υποθηκεύουν το μέλλον του με υπογραφές και συμφωνίες.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/agwnas-gia-thn-makedonia-ethnikistikos-palmos-sthn-ekdhlwsh-ths-chrushs-aug#ixzz5TGc2sGfP

Exit mobile version