Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Παραλήρημα Μπουτάρη: Να πείσουμε τους λαθρομετανάστες να παραμείνουν στην Ελλάδα, τους θέλουμε για πολλούς λόγους!

Το κέντρο της Θεσσαλονίκης έχει γίνει hot spot (με ότι αυτό συνεπάγεται) και ο δήμαρχος της πόλης Μπουτάρης όπου βρεθεί και όπου σταθεί αναφέρεται στα… καλά της πολυπολιτισμικότητας!

Από το συνέδριο της πρωτοβουλίας «6 Degrees» που διοργανώθηκε στα τέλη του περασμένου μήνα στο Τορόντο του Καναδά ο Μπουτάρης, άσκησε έντονη κριτική(!) στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στην απροθυμία της (!) να ενσωματώσει τους «πρόσφυγες» που φτάνουν στις ακτές της από τις εμπόλεμες ζώνες της Μέσης Ανατολής!

«Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η Ε.Ε. των 300 εκατομμυρίων δεν μπορεί να απορροφήσει 5 εκατομμύρια απελπισμένους ανθρώπους από αυτές τις περιοχές», είπε ο Μπουτάρης και πρόσθεσε πως «Εμείς στη Θεσσαλονίκη προσπαθούμε να τους πείσουμε να παραμείνουν στην Ελλάδα·τους θέλουμε, για πάρα πολλούς λόγους».

Μάλιστα ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Μπουτάρης έκανε ειδική αναφορά στην «μετανάστευση» των 50.000 σεφαρδιτών Εβραίων από την Ισπανία στα τέλη του 15ου αιώνα και παράλληλα σημείωσε πως στις αρχές του 20ού αιώνα κυκλοφορούσαν στη Θεσσαλονίκη «12 εφημερίδες σε πέντε διαφορετικές γλώσσες».

Αυτή την Ελλάδα ονειρεύεται ο Μπουτάρης και οι συνοδοιπόροι του! Μια Ελλάδα που δεν θα ανήκει στους Έλληνες αλλά σε όλες τις εθνικότητες των λαθρομεταναστών που εισβάλλουν καθημερινά στην Πατρίδα μας.

Και δεν είναι καθόλου τυχαίο που τόσο οι εθνομηδενιστές του Σύριζα όσο και οι νεοφιλελεύθεροι της ΝΔ θέλουν να ξαναδούν τον Μπουτάρη ως δήμαρχο της Θεσσαλονίκης για ακόμη μια θητεία.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-mpoutarhs-thelei-oloi-oi-lathrometanastes-na-parameinoun-sthn-ellada#ixzz5TGr8gbnc

Exit mobile version