Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Συριζαίοι Χίου: Θα αγνοήσουμε την θέληση των 1.130 γονέων και θα επιβάλουμε τα «προσφυγόπουλα» στα σχολεία

Όπως είναι γνωστό, τις προηγούμενες ημέρες, 1.130 γονείς μαθητών της Χίου (δηλαδή το 99% των γονέων), απέστειλαν εξώδικο στους «αρμοδίους», με το οποίο ζητούν η εκπαίδευση των λεγόμενων «προσφυγόπουλων» να γίνεται σε ειδικούς χώρους μέσα στα hotspots, κι όχι στα σχολεία των παιδιών τους.

Ποια ήταν η αντίδραση των συριζόμουτρων; Χαρακτήρισαν «κατευθυνόμενο», «ρατσιστικό», «ξενοφοβικό» και «μίσος ακραίων» το εξώδικο, «παραπληροφορημένους ή ελλιπώς πληροφορημένους» τους 1.130 γονείς που υπέγραψαν και δήλωσαν ότι θα αγνοήσουν τη λαϊκή θέληση και θα επιβάλλουν τη δική τους θέληση, με το έτσι θέλω: «οφείλουμε να τους αγνοήσουμε και να τους απομονώσουμε και όλοι εμείς να αγκαλιάσουμε τα προσφυγόπουλα και να τα υποδεχτούμε όπως τους αξίζει την πρώτη μέρα στο σχολείο τους».

Φυσικά, ποσώς ενδιαφέρονται οι αμερικανοσταλινικοί υποκριτές για τα λεγόμενα «προσφυγόπουλα» και για την «εκπαίδευσή» τους. Και ποσώς ενδιαφέρονται και για την εκπαίδευση των ελληνοπαίδων, που θα καθυστερεί δραματικά εξαιτίας της άγνοιας της ελληνικής γλώσσας από τα «προσφυγόπουλα».

Θέλουν να τα επιβάλλουν με το ζόρι στα σχολεία των παιδιών μας, γιατί έτσι ορίζουν οι

Διαβάστε την συνέχεια στο Εθνικισμός.net

 

Exit mobile version