Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ευσεβείς πόθοι και ασεβείς δηλώσεις

Ευσεβείς πόθοι και ασεβείς δηλώσεις

Θέλει λέει ο Νικόλαος να ασχοληθεί με την πολιτική! Ποιοι είναι τέλος πάντων αυτοί οι ανεκδιήγητοι τύποι; Είναι τόσο μεγάλο το ξεπούλημα της χώρας που μυρίστηκαν το αίμα και ξένες ύαινες;

Ποιος είναι αυτός και τι παράσημα φοράει; Θα τρελαθούμε τελείως; Ζούμε στην χώρα που φυλακίζει τα κερδισμένα στην μάχη Αριστεία Ανδρείας και ανέχεται παράσημα στο πέτο, κερδισμένα στις δεξιώσεις; Θέλει λέει ο Νικόλαος να ασχοληθεί με την πολιτική!

Να υποθέσω ότι θα κάνει κόμμα στην χώρα καταγωγής του, την Δανία; Θα κάνει κόμμα στην χώρα όπου ζούσε μέχρι το 2013, την Αγγλία; Θα κάνει κόμμα στην χώρα που εργάσθηκε, στις ΗΠΑ; Θα κάνει «πανευρωπαϊκό κόμμα» αλλά… Μπαρουφάκη;

Όχι! Θα έρθει στην Ελλάδα, γιατί η Ελλάδα είναι από τις λίγες χώρες στην Ευρώπη που ισχύει ακόμη η πολιτική διοίκηση των… τσιφλικάδων. Και εδώ είναι προφανώς το τσιφλίκι του πατέρα του και των ομοίων του.

Από το 1974, όταν με δημοψήφισμα καταργήθηκε η Βασιλεία στην Ελλάδα, έχουν περάσει 44 χρόνια. Τι διάλεξε να κάνει τότε ο «Τέως»; Να ζήσει εκτός Ελλάδος ! Δεν προσπάθησε ποτέ να επιστρέψει -δεν λέω για τα πρώτα «δύσκολα» χρόνια- αν και ήρθε πολλές φορές για διακοπές, γάμους, κηδείες, Ολυμπιακούς Αγώνες κλπ.

Τι εμπλοκή είχε ο «Τέως», όλα αυτά τα χρόνια στην πολιτική ζωή; Έκανε μια δήλωση να στηλιτεύσει τους ανθέλληνες; Τους ξενόδουλους; Τους κλέφτες; Να υποστηρίξει την Ελλάδα σε δύσκολες στιγμές με την Τουρκία;  Έριξε το βάρος του, ως… τέως Βασιλιάς να εμποδίσει την αναγνώριση από μεγάλες δυνάμεις των Σκοπίων ως Μακεδονία; ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΕ!

Η σοβαρότερη εμπλοκή του με την Ελλάδα, εδώ και 44 χρόνια, ήταν ο δικαστικός αγώνας για την «βασιλική περιουσία» την οποία διεκδικούσε και για την οποία πήρε κάτι δις και ξεκουμπίστηκε. Και τώρα μας θυμήθηκε ο… Β’ διάδοχος (καθότι ο Α’ δεν ασχολείται καν) για να μας σώσει κι αυτός… Άσε βρε Νικολάκη μας, μας σώζουν άλλοι.

Δεν έχουμε ανάγκη στα προβλήματα της πολιτικής ζωής στην χώρα, να προσθέσουμε πλην των ιθαγενών και εισαγόμενα «αριστοκρατικά» τρωκτικά κάθε λογής. Άσε που θα στερηθείς Νικολάκη μας τις δεξιώσεις στο Μπούκιγχαμ και στα διάφορα Μονακό, παρέα με την… θλιβερή εκφωνήτρια κα. Δαμανάκη.

Είναι αλήθεια ότι, από το φθινόπωρο του 2013 ο Νικόλαος με τη σύζυγό του Τατιάνα διαμένουν μόνιμα στην Αθήνα. Τον Νοέμβριο του 2013 σε συνέντευξή του δήλωσε: «Δεν υπάρχει αμφιβολία στο μυαλό μου ότι, θα ήθελα να ζήσω στην Ελλάδα. Έχω μεγαλώσει με αυτή την πεποίθηση. Μεγάλωσα σαν Έλληνας, αισθάνομαι Έλληνας και είμαι Έλληνας ! Δεν υπάρχει καμία χώρα σαν την Ελλάδα».

Μεγάλωσε σαν Έλληνας – στις δεξιώσεις των Ευρωπαϊκών βασιλικών οίκων. Αισθάνεται Έλληνας – γι’ αυτό παντρεύτηκε την κόρη Σλοβένου, γεννημένη στο Καράκας της Βενεζουέλας, Τατιάνα Μπλάντικ, όπως… γενικά κάνουν όλοι οι Έλληνες και γι’ αυτό στους τίτλους του είναι και Πρίγκιπας της Δανίας. Αισθάνεται Έλληνας, γι’ αυτό υπηρέτησε στον… Βρετανικό στρατό! Το να ερχόταν να υπηρετήσει στην Ελλάδα, όπως τόσοι και τόσοι πραγματικοί Έλληνες μετανάστες, θα ήταν «τρε μπανάλ», αν και ομολογουμένως ο πατέρας του έδειχνε πολύ κομψός φορώντας τις στολές του Ελληνικού στρατεύματος…

Επίσης ο Νικόλαος, είναι μέλος του προεδρείου του Ιδρύματος Άννα-Μαρία, που δημιουργήθηκε για τη βοήθεια θυμάτων από φυσικές καταστροφές, όπως σεισμοί και πλημμύρες στην Ελλάδα.

Όμως δεν διαπίστωσα κάποια εμπλοκή αυτού του ιδρύματος στις φυσικές καταστροφές των τελευταίων ετών… Ούτε σε σεισμούς, ούτε σε πλημμύρες, ούτε σε φωτιές… Ίσως και να υπάρχει κάποια, αλλά δεν έγινε… ευρέως γνωστή. Ίσως και να μην υπάρχει, καθότι οι Γκλύξμπουργκ, είναι μάλλον συνηθισμένοι να παίρνουν από την Ελλάδα κι όχι να δίνουν.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/eusebeis-pothoi-kai-asebeis-dhlwseis#ixzz5TLq1CsYe

Exit mobile version