Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Γ. Γ. του ΝΑΤΟ προς Σκοπιανούς: Κάντε το όπως ο Τσίπρας – Αγνοήστε το δημοψήφισμα και πάρτε το όνομα της Μακεδονίας!

Γ. Γ. του ΝΑΤΟ προς Σκοπιανούς: Κάντε το όπως ο Τσίπρας - Αγνοήστε το δημοψήφισμα και πάρτε το όνομα της Μακεδονίας!

Σε… δημοκρατικό παραλήρημα επιδόθηκε ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ, μιλώντας για το αποτυχημένο δημοψήφισμα των σκοπιανών.

Στο πλαίσιο, λοιπόν, της συνέντευξης Τύπου που έδωσε σήμερα με τον Σέρβο πρόεδρο Αλεξάνταρ Βούτσιτς, στη διάρκεια της άσκησης «SRBIJA 2018», ο Γ.Γ. του ΝΑΤΟ δήλωσε:

«Πιστεύω σθεναρά πως σε ό,τι αφορά την ένταξη της “Πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας” στο ΝΑΤΟ, αυτό είναι κάτι που πρέπει να αποφασιστεί από την κυβέρνηση και το Κοινοβούλιο. Εναπόκειται στους δημοκρατικά εκλεγμένους θεσμούς αυτής της χώρας να αποφασίσουν πώς θα προχωρήσουν»

Τι λέει, με απλά λόγια, ο Στόλτενμπεργκ; Να αγνοηθεί το γεγονός ότι το δημοψήφισμα στα Σκόπια βγήκε και άκυρο και να προχωρήσει κανονικά στο κοινοβούλιο η συμφωνία και ακολούθως να έρθει στην Ελλάδα προς κύρωση από τους ενταύθα προδότες.

Μόνο που προφανώς ξεχνάει ο Γ.Γ. του ΝΑΤΟ ότι προαπαιτούμενο της συμφωνίας ήταν το έγκυρο δημοψήφισμα στα Σκόπια και συνεπώς η συμφωνία έχει ήδη πεταχθεί στον κάλαθο των αχρήστων.

Μάλιστα, το δημοψήφισμα υπήρχε ως όρος προκειμένου να κατευναστούν οι ανησυχίες της κυβέρνησης περί «αλυτρωτισμού», οι οποίοι αντιθέτως έχουν επιβεβαιωθεί, αφού η συντριπτική πλειοψηφία των σκοπιανών απείχαν από το δημοψήφισμα δείχνοντας ξεκάθαρα τις προθέσεις τους.

Το πώς αντιλαμβάνονται την… δημοκρατία οι «δημοκράτες» το έχουμε αντιληφθεί με πάμπολλα και πολυποίκιλα παραδείγματα. Όμως κι αυτοί θα πρέπει να αντιληφθούν ότι για την Ελλάδα η παρούσα συμφωνία που υπέγραψαν προδοτικά οι συριζαίοι είναι ήδη νεκρή και απαράδεκτη ακόμα και αν την προσυπογράψουν οι ελλαδίτες (και όχι Έλληνες) πολιτικάντηδες.

Επιστολή – δέσμευση Ν. Γ. Μιχαλολιάκου προς τους Διεθνείς Οργανισμούς για την ακύρωση της συμφωνίας με τα Σκόπια από την Χρυσή Αυγή

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/g.-g.-tou-nato-pros-skopianous-kante-to-opws-o-tsipras-agnohste-to-dhmopshf#ixzz5TMgtbgPH

Exit mobile version