Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εγκληματική η πολιτική των ανοιχτών συνόρων: «Κατόπιν εορτής» ψάχνουν για τζιχαντιστές μέσα στα “hot spots”

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για τους «πρόσφυγες» που εισβάλλουν στην Πατρίδα μας και διαβιούν στα “hot spots” των νησιών και της ηπειρωτικής χώρας

Η πρόσφατη αιματηρή συμπλοκή στο hot spot της Μαλακάσας, όπου οι εμπλεκόμενοι ήταν ύποπτοι για σχέσεις με το αυτοαποκαλούμενο «ισλαμικό κράτος», ενεργοποίησε τις υπηρεσίες ασφαλείας και την αντιτρομοκρατική για τις διασυνδέσεις και το παρελθόν των λαθρομεταναστών που διαμένουν στα κέντρα φιλοξενίας.

Όπως αναφέρει Κυριακάτικη εφημερίδα στις έρευνες για τον έλεγχο των νεοαφιχθέντων αλλοδαπών, εκτός των Ελλήνων αστυνομικών, εξακολουθούν να μετέχουν αξιωματούχοι της Ευρωπαϊκής Αστυνομικής Υπηρεσίας (Europol), ενώ εμμέσως πλην σαφώς τη διαδικασία συνδράμει το υπουργείο Εσωτερικής Ασφαλείας των ΗΠΑ (Department of Homeland Security).

Μάλιστα, οι guest officers, όπως λέγονται οι αξιωματούχοι της Europol, από την αρχή του τρέχοντος έτους έχουν ελέγξει στη βάση δεδομένων της υπηρεσίας τους τετραψήφιο αριθμό αλλοδαπών που κρίθηκαν ύποπτοι για τρομοκρατία και όχι μόνον, στα σημεία πρώτης υποδοχής του Ανατολικού Αιγαίου.

Ακολουθεί απόσπασμα από το δημοσίευμα της εφημερίδας όπου γίνεται αναφορά και σε άλλα περίεργα περιστατικά βίας μέσα σε άλλο hot spot με άρωμα ισλαμικής τρομοκρατίας.

«To πρωί της 15ης Σεπτεμβρίου, αρκετές ημέρες πριν από την αιματηρή σύρραξη Αφγανών και Σύρων στο hotspot της Μαλακάσας, ένα άλλο περιστατικό που έμεινε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ενεργοποίησε τα στελέχη των υπηρεσιών Ασφαλείας: στον καταυλισμό προσφύγων του Σκαραμαγκά, ένας νεαρός Ιρακινός έβγαλε από την τσάντα του ένα πιστόλι και σφαίρες δείχνοντάς τα σε άλλους φιλοξενουμένους της δομής.

Το συμβάν έγινε γνωστό και προκάλεσε την αντίδραση των εθελοντών, που απείλησαν να εγκαταλείψουν το hotspot. Το βράδυ της ίδιας ημέρας, επικαλούμενος πρόβλημα υγείας, ο Ιρακινός ζήτησε να επισκεφθεί τον επικεφαλής της δομής. Μπαίνοντας στο γραφείο του επικεφαλής, ωστόσο, με δύο μαχαίρια που είχε κρυμμένα στα ρούχα του προσπάθησε να τον τραυματίσει, ενώ αποπειράθηκε να χτυπήσει τον αστυνομικό και τον υπάλληλο ιδιωτικής εταιρείας security που έτρεξαν για να βοηθήσουν. 

Μετά την περιπετειώδη σύλληψή του εξετάστηκε από γιατρούς που αποφάνθηκαν ότι δεν αντιμετωπίζει ψυχιατρική διαταραχή και για την υπόθεση ενημερώθηκαν άμεσα αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής που έσπευσαν στον καταυλισμό. Το συμβάν στο Σκαραμαγκά καταγράφηκε σε απόρρητο ενημερωτικό δελτίο που συντάσσουν κάθε εβδομάδα οι αναλυτές της Αντιτρομοκρατικής και περιλαμβάνει -μεταξύ άλλων- αναφορές για τη δράση υπόπτων για τζιχάντ στα κέντρα κράτησης και φιλοξενίας μεταναστών σε ηπειρωτική χώρα και νησιά».

Καθίσταται πλέον σαφές πως ο κίνδυνος της ισλαμικής τρομοκρατίας είναι υπαρκτός και έχει έρθει στην χώρα μας εξαιτίας της εγκληματικής πολιτικής των ανοιχτών συνόρων που ακολουθούν οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Τόσο το ρεπορτάζ των New York Times όσο και της Deutsche Welle φανερώνουν την ανεπάρκεια του Ελληνικού(;) κράτους που προσπαθεί «κατόπιν εορτής» να ερευνήσει τις σχέσεις λαθρομεταναστών με το ISIS ενώ αυτοί ήδη κυκλοφορούν με την ιδιότητα του «πρόσφυγα» στην Ελληνική επικράτεια.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/egklhmatikh-h-politikh-twn-anoichtwn-sunorwn-katopin-eorths-psachnoun-gia-t#ixzz5TNGfbTvH

Exit mobile version