Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Περίεργη δήλωση κομμουνιστή Βούτση: Δεν υπάρχουν σ’ αυτή την βουλή 151 να ψηφίσουν πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης

Πώς τα καταφέρνει ο κομμουνιστής Βούτσης και κάθε φορά που δίνει συνέντευξη βγάζει ενδιαφέρουσες ειδήσεις; Ίσως του έχει ανατεθεί αυτός ο ρόλος, χωρίς να αποκλείεται να οφείλεται τούτο στην κυνικότητα που τον διακρίνει!

Στην προηγούμενη συνέντευξή του, είχε… προφητεύσει με βεβαιότητα την… «ρευστοποίηση» τριών κομμάτων μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους, αναφερόμενος προφανώς στο Ποτάμι, τους ΑΝΕΛ και το κόμμα Λεβέντη. «Ρευστοποίηση», προκειμένου να περάσει με ευρεία, κι όχι με οριακή πλειοψηφία η προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών.

Στην τελευταία συνέντευξή του, επιβεβαίωσε την… προφητεία του περί ευρείας πλειοψηφίας υπέρ της προδοτικής Συμφωνίας, για την οποία είπε πως «ενδεχομένως θα διευρύνεται το επόμενο διάστημα» και προχώρησε κι ένα βήμα παραπέρα.

Λέγοντας, πως «η ΝΔ δεν θα βρει σε αυτή τη Βουλή 151 βουλευτές να ψηφίσουν πρόταση δυσπιστίας σε βάρος της κυβέρνησης» και προσθέτοντας «είμαι απόλυτος πάνω σε αυτό το θέμα». Τι σημαίνει πρακτικά αυτό που είπε; Είτε πως ο Καμμένος κοροϊδεύει την κοινωνία όταν λέει πως δεν θα ψηφίσει την Συμφωνία των Πρεσπών κι…

Διαβάστε την συνέχεια στο Εθνικισμός.net

 

Exit mobile version