Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2018

Την ώρα που οι σκοπιανοί προπαγανδίζουν την νόθα “μακεδονία” τους με σύνορα ως την Θεσσαλονίκη, εκατοντάδες λαθρομετανάστες κατέλαβαν την Πλατεία Αριστοτέλους, το πιο κεντρικό σημείο της Θεσσαλονίκης, και στρατοπέδευσαν. Έχει καταργηθεί πάσα έννοια της νομιμότητας και της λογικής. Πόσο ακόμα νομίζουν ότι θα κάνουμε υπομονή με τον κάθε ένα που μας έχουν φέρει εδώ. Η κοινωνία βράζει και μακάρι να βγω ψεύτρα, αλλά όπως πάνε τα πράγματα θα έχουμε πολύ κακές εξελίξεις. Πρέπει να ξαναπάρουμε την Πατρίδα μας πίσω, πριν όλα αυτά γίνουν μη αναστρέψιμα.

Ιωάννα Κ.

ΑΝΑΛΥΣΗ: Τι σημαίνει για την Ελλάδα η πολιτική κρίση στα Σκόπια στον απόηχο του δημοψηφίσματος;

Έχουμε υπογεννητικότητα και αντί να δώσουμε κίνητρα στα νέα ζευγάρια να κάνουν Ελληνόπουλα, πληρώνουμε τα ενοίκια, την τροφή και δίνουμε μπόνους επιδόματα στους αλλοδαπούς αλλόθρησκους για να παραμείνουν εδώ και να μας «καταπιούν» πολιτισμικά και βιολογικά όπως έχει γίνει και στις λοιπές «προοδευτικές» ευρωπαϊκές χώρες. Ένα μοντέλο που έχει αποτύχει παταγωδώς, με ιδιαίτερα υψηλούς δείκτες εγκληματικότητας και μη ενσωμάτωσης μετά από τρεις και πλέον γενιές! Το γιατρικό για να σωθεί η Ελλάδα είναι η πάταξη της διαφθοράς, η εφαρμογή των νόμων όπως ορίζει το Σύνταγμα, η κατάργηση του νόμου περί ευθύνης υπουργών, να απελαθούν άμεσα όλοι οι λαθρομετανάστες (και οι απόγονοί τους). Να εφαρμοστούν οι νόμοι για όλους, φτάνει πια αυτή η ξεφτίλα.

Μ.Ι.

Ευσεβείς πόθοι και ασεβείς δηλώσεις

Το δοξασμένο Ελληνικό έθνος με ιστορία πάνω από 2500 χρόνια περιμένει τους ρομασκοπιανούς να αποφασίσουν για τον τρόπο που θα μας κλέψουν την ιστορία μας. Η Ελλάδα που κατέχει έναν από τους πιο μάχιμους στρατούς της Ευρώπης διαπραγματεύεται με τους σκοπιανούς που δεν έχουν ούτε ένα πολεμικό αεροπλάνο. Χαμογελάει ο παχύσαρκος Κοτζιάς και πουλάει “πνεύμα” κάνοντάς μας μαθήματα “διπλωματίας” στα βρωμοκάναλα. Ας καταλάβουν όλοι οι “Κοτζιάδες” ότι η Ελλάδα παρέμεινε Ελληνική μέσα στους αιώνες των αιώνων με τον ένδοξο Ελληνικό στρατό και τους οπλίτες του, όχι με τα ακριβά κοστούμια, τα χαμογελάκια και τις βαθιές υποκλίσεις. Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες και όχι τους τζιτζιφιόγκους που μας κυβερνούν.

Κ.Τ. 

Η Χρυσή Αυγή τίμησε τους Αγωνιστές της Κύπρου στην επετειακή εκδήλωση στο Περιστέρι – Φωτορεπορτάζ, Βίντεο

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-9-oktwbriou-2018#ixzz5TSIfPmaT

Exit mobile version