Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Καβάλα, Κάλυμνος

Κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής έδωσε το παρών στην διεθνή έκθεση Καβάλας, KAVALAEXPO 2018, όπου πραγματοποιήθηκε διανομή ενημερωτικού υλικού στους επισκέπτες της έκθεσης.

Οι συναγωνιστές είχαν την δυνατότητα να συνομιλήσουν με τους πολίτες και έγιναν δέκτες παραπόνων για την τραγική οικονομική κατάσταση της πατρίδας μας καθώς επίσης και για το αρρωστημένο πολιτικό σύστημα που μιλάει για την δήθεν έξοδο από τα μνημόνια και την υποτιθέμενη ανάπτυξη που ακόμη έρχεται.

Σε μια οικονομία που δοκιμάζεται καθημερινά λόγω λιτότητας αλλά και της ανικανότητας της πολιτικής ηγεσίας, σε ένα κράτος που η κυβέρνηση των νεομπολσεβίκων του ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έχει αποδειχτεί τόσο αριστερή όσο της επιτρέπει το σύστημα, μοναδική αχτίδα φωτός για τον Ελληνικό λαό είναι η Χρυσή Αυγή που με κάθε δύναμη πολεμάει την αδικία και την δυστυχία, ποθώντας μια Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού και ένα Εθνικό Κράτος.

Ενημερωτική δράση πραγματοποιήθηκε από συναγωνιστές στο νησί της Καλύμνου. Είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους κατοίκους για τα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν, ειδικά το χειμώνα ,στο θέμα να βρουν εργασία, την ανεπαρκή ακτοπλοϊκή σύνδεση με τον Πειραιά και με την Ρόδο, όπως βέβαια και με την εισροή των λαθρομεταναστών από την Τουρκία. Οι συναγωνιστές, αφού άκουσαν τα προβλήματα, υποσχέθηκαν ότι η Χρυσή Αυγή θα κάνει ότι μπορεί ώστε να βρεθούν λύσεις.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn732#ixzz5TSJAe100

Exit mobile version