Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Υποψήφιος με τη ΝΔ ο κατηγορούμενος για παιδεραστία Νίκος Γεωργιάδης; Γιατί δεν απαντά η ψευτοδεξιά;

Συνεχίζει να προκαλεί απορίες η πλήρης αφωνία της Ν.Δ σε σχέση με τα δημοσιεύματα τα οποία υποστηρίζουν ότι ο κατηγορούμενος για παιδεραστία Νίκος Γεωργιάδης παραμένει στενός σύμβουλος και συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ένα νέο δημοσίευμα σε κυριακάτικη εφημερίδα με τίτλο “Ο «σκιώδης πρόεδρος» και η αφωνία του Κυριάκου” και υπότιτλο “Λύνει και δένει στη ΝΔ ο κατηγορούμενος για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων Νίκος Γεωργιάδης” γράφει, ανάμεσα σ’άλλα, και τα εξής: “Ο κόσμος της ΝΔ το’ χει τούμπανο για το ποιός κάνει κουμάντο στην Πειραιώς και ο Κυριάκος κρυφό καμάρι. Ο λόγος για τον κατηγορούμενο για ασέλγεια σε ανηλίκους Νίκο Γεωργιάδη, ο οποίος λύνει και δένει στη ΝΔ. Σύμφωνα με βουλευτές και στελέχη του κόμματος, ο πρώην βουλευτής και μυστικοσύμβουλος του Κυριάκου Μητσοτάκη συμπεριφέρεται ως σκιώδης πρόεδρος του κόμματος. «Έχει λόγο για τη στρατηγική του κόμματος, την επικοινωνία, τα social media, τη συγκρότηση των ψηφοδελτίων για τις εθνικές και αυτοδιοικητικές εκλογές, μέχρι και για τους λόγους του προέδρου»σχολιάζουν σκωπτικά πηγές της ΝΔ. […]

Σύμφωνα με πηγές προσκείμενες στο περιβάλλον του προέδρου της ΝΔ, ο Ν. Γεωργιάδης επηρεάζει καταλυτικά τον Κυρ. Μητσοτάκη σε όλες του τις αποφάσεις. «Ο Κυριάκος θεωρεί ότι ο Γεωργιάδης είναι έξυπνος, ικανό στέλεχος με οργανωτικές αρετές και κυρίως του είναι πιστός όσο κανείς» λένε στο Μοσχάτο άνθρωποι που γνωρίζουν για την ισχυρή πολιτική σχέση που δένει τους δύο πολιτικούς άνδρες.

Άλλες «γαλάζιες» πηγές επιμένουν ότι ο τέως βουλευτής Κέρκυρας θα είναι τελικά υποψήφιος στις επόμενες εκλογές, φυσικά με απόφαση Μητσοτάκη, σε κάποια περιφέρεια της πρώην Β’ Αθήνας. «Δεν υπάρχει καμία καταδίκη του Νίκου Γεωργιάδη» τονίζουν από το στενό περιβάλλον του προέδρου της ΝΔ, θέλοντας έτσι αφενός να υποβαθμίσουν τη σοβαρότητα των κατηγοριών που τον βαρύνουν, αφετέρου να φτιάξουν το «τέλειο άλλοθι» για τον εκλεκτό του Κυρ. Μητσοτάκη για να τον συμπεριλάβουν στα «γαλάζια» ψηφοδέλτια όταν έρθει η ώρα”.

Στο δημοσίευμα γράφονται κι άλλα, τα οποία αν ισχύουν οδηγούν στο συμπέρασμα ότι η ΝΔ είναι ένα ανήθικο και πανάθλιο κόμμα, το οποίο καλύπτει τις πλέον βρώμικες υποθέσεις. Όσο η ΝΔ δεν λέει ΚΑΘΑΡΑ ότι ο κατηγορούμενος για ένα τόσο αισχρό αδίκημα δεν έχει καμία (άμεση ή έμμεση) σχέση μ’ αυτήν, θα φροντίζει να επιβεβαιώνει την γνωστή ρήση «Όπου υπάρχει καπνός εκεί υπάρχει και φωτιά»

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/upopshfios-me-th-nd-o-kathgoroumenos-gia-paiderastia-nikos-gewrgiadhs-giati#ixzz5TSKp1VaJ

Exit mobile version