Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Επιστολή ευγνωμοσύνης Βίκτορ Όρμπαν προς τον Στρατηγό Γ. Επιτήδειο για την στήριξη του προς τον λαό της Ουγγαρίας

Επιστολή ευγνωμοσύνης Βίκτορ Όρμπαν προς τον Στρατηγό Γ. Επιτήδειο για την στήριξη του προς τον λαό της Ουγγαρίας

Επιστολή προς τον Ευρωβουλευτή του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή, Στρατηγό Γεώργιο Επιτήδειο, απέστειλε ο Πρωθυπουργός της Ουγγαρίας Βίκτορ Όρμπαν για να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του για την υποστήριξη του.

Συγκεκριμένα την 12η Σεπτεμβρίου ήταν η ψηφοφορία για της Έκθεσης σχετικά με πρόταση να κληθεί το Συμβούλιο να διαπιστώσει, σύμφωνα με το άρθρο 7 παράγραφος 1 της Συνθήκης για την Ευρωπαϊκή Ένωση, την ύπαρξη σαφούς κινδύνου σοβαρής παραβίασης από την Ουγγαρία των αξιών στις οποίες θεμελιώνεται η Ένωση.

Ο Στρατηγός Γ. Επιτήδειος καταψήφισε την συγκεκριμένη έκθεση, η οποία ετοιμάστηκε από όσους ήθελαν να εκδικηθούν την Ουγγαρία και τον λαό της για την αντίθεση τους να δεχτούν τα σχέδια της Ε.Ε. για την λαθρομετανάστευση.

Ο Ούγγρος Πρωθυπουργός απέστειλε ευχαριστήρια επιστολή σε όλους τους Ευρωβουλευτές που καταψήφισαν την συγκεκριμένη έκθεση.

Διαβάστε επίσης: Επιστολή Βίκτορ Ορμπάν προς Λάμπρο Φουντούλη: Θα συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε τα σύνορα της Ευρώπης ενάντια σε όσους προωθούν την λαθρομετανάστευση!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/epistolh-eugnwmosunhs-biktor-ormpan-pros-ton-strathgo-g.-epithdeio-gia-thn#ixzz5TSLa3TrV

Exit mobile version