Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Νέες προκλήσεις από τον Ερντογάν: Θέλει Αιγαίο και Κύπρο υπό τουρκική κυριαρχία

Νέες προκλήσεις από τον Ερντογάν: Θέλει Αιγαίο και Κύπρο υπό τουρκική κυριαρχία

Βρίσκει και κάνει τον «σκληρό» ο Ερντογάν απέναντι στην Ελλάδα, αφού απέναντί του βρίσκει επί χρόνια άτολμες και δειλές πολιτικές «ηγεσίες» που λειτουργούν με την λογική του καρπαζοεισπράχτορα άγονται και φέρονται έχοντας εμφανή κατάλοιπα υποτέλειας από την τουρκοκρατία.

Έτσι, λοιπόν, προέβη σε ένα ακόμη παραλήρημα διεκδικήσεων εναντίον μας, μιλώντας σε συγκέντρωση στελεχών του κόμματός του στην Άγκυρα. Υποστήριξε ότι η χώρα του δεν θα απεμπολήσει τα δικαιώματά της στο Αιγαίο και την Μεσόγειο (δηλαδή την Κύπρο), προσθέτοντας ότι είναι υποχρεωμένη να προστατεύσει το «δίκαιο»της.

«Αν δεν συμπεριφερόμασταν με αυτόν τον τρόπο από παλιά, δεν θα επιδεικνύαμε την στάση η οποία σήμερα προσδίδει κύρος στην χώρα μας στο πολιτικό, οικονομικό και κοινωνικό πεδίο. Αυτή την στάση την ακολουθήσαμε όχι μόνο λαμβάνοντας υπ΄όψιν τους πολίτες στην χώρα μας, αλλά ταυτόχρονα επωμιζόμενοι το κόστος να έλθουμε αντιμέτωποι με τις πιο ισχυρές οικονομικά και στρατιωτικά χώρες του κόσμου» ανέφερε.

Ο Ερντογάν είναι απολύτως σαφής ως προς την συνέχιση των επεκτατικών διαθέσεών της Τουρκίας σε Αιγαίο-Κύπρο(αλλά και την Θράκη), δείχνοντας ξεκάθαρα ότι τα νεφελώδη ιδεολογήματα κάποιων «προοδευτικών» και «αντιφασιστών» περί «ελληνοτουρκικής φιλίας» δεν είναι απλώς ανεδαφικά και προϊόν φαντασιώσεων, αλλά κυρίως άκρως επικίνδυνα για την Εθνική Ακεραιότητα και Κυριαρχία της Χώρας μας.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/nees-proklhseis-apo-ton-erntogan-thelei-aigaio-kai-kupro-upo-tourkikh-kuria#ixzz5TSMl5beB

Exit mobile version