Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Χάος και ανομία: Άγριες συμπλοκές μεταξύ λαθρομεταναστών στο Κουτσόχερο Λαρίσης – Πυρπόλησαν 3 κοντέινερ!

Χάος και ανομία: Άγριες συμπλοκές μεταξύ λαθρομεταναστών στο Κουτσόχερο Λαρίσης - Πυρπόλησαν 3 κοντέινερ!

Άλλο ένα περιστατικό συμπλοκών μεταξύ λαθρομεταναστών αποτελεί γεγονός και επιβεβαιώνει το ότι η όλη κατάσταση που επικρατεί στα “hot spots” μπορεί εύκολα να εκτραχυνθεί. Αυτή την φορά ήταν στο hot spot στο Κουτσόχερο της Λαρίσης που έλαβαν χώρα τα γεγονότα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα τοπικής ιστοσελίδας των Τρικάλων μέσα στο σαββατοκύριακο συγκρούστηκαν ομάδες σύρων και αφγανών «προσφύγων» με αποτέλεσμα τουλάχιστον 6 με 7 άτομα να μεταφερθούν στο νοσοκομείο της Λαρίσης.

Η κατάσταση ξέφυγε τόσο πολύ, ώστε να καούν 3 (!) κοντέινερ, ενώ χρειάστηκε και η επέμβαση της πυροσβεστικής για να περιοριστεί η φωτιά.

Θυμίζουμε ότι οι «πρόσφυγες» από το εν λόγω hot spot είχαν κλείσει τον περασμένο Ιούλιο την Εθνική Οδό Τρικάλων-Λαρίσης, προκαλώντας απίστευτη ταλαιπωρία στους οδηγούς.

Όταν, λοιπόν, δεν παρεμποδίζουν (ανενόχλητοι) την κυκλοφορία, φροντίζουν να συμπλέκονται μεταξύ τους με το Ελληνικό(;) κράτος να παραμένει παθητικός θεατής των γεγονότων αυτών.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sumplokes-metaju-lathrometanastwn-sto-koutsochero-larishs.-kahkan-3-kontein#ixzz5TSNCTCd9

Exit mobile version