Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2018

Επιτάχυνση λέει ζήτησε η πολιτική αγωγή για την δίκη της Χρυσής Αυγής… Ποια επιτάχυνση ρε παιδιά που το μόνο που δεν έχετε διαβάσει μέσα στο δικαστήριο είναι τι γράφει στο άδειο πακέτο από τσιγάρα των Συναγωνιστών μας; Στάχτη στα μάτια προσπαθείτε να μας ρίξετε; Πού ακριβώς συμφέρει εσάς και τα αφεντικά σας και αυτό το σάπιο σύστημα να τελειώσει η δίκη από την στιγμή που θα αποδείξει περίτρανα την αθωότητά μας; Αυτή την στιγμή η Χρυσή Αυγή έχει διψήφια ποσοστά και φαντάζομαι τι ποσοστά θα πάρει όταν θα αθωωθεί και με πιάνει ρίγος ότι επιτέλους θα έχουμε μια κυβέρνηση Ελλήνων σε αυτήν την χώρα.

Σ.Σ.

Τα απότοκα της προδοτικής «Συμφωνίας των Πρεσπών»: Οι σκοπιανοί θα ελέγχουν τα ελληνικά βιβλία Ιστορίας!

Διαβάζω είδηση που λέει ότι έσπειρε τον τρόμο στο δημαρχείο της Λαμίας το μεγαλύτερο σαρκοφάγο έντομο της Ευρώπης και λέω θα επισκέφτηκε λογικά την Λαμία ο Τσίπρας ή η Μέρκελ. Αλλά καθώς προχωρούσα την ανάγνωση διαπίστωσα πως πρόκειται όντως για έντομο κυριολεκτικά, που σκόρπισε τον τρόμο λέει στους υπαλλήλους του δήμου. Ε, λοιπόν, θα μας τρελάνουν μας πίνουν το αίμα τόσοι τσαρλατάνοι ντόπιοι και ξένοι, μετρούμε αυτοκτονίες, καρδιακά επεισόδια και εγκεφαλικά κάθε φορά που έρχεται ένα νέο χαράτσι και αυτοί λέει τρόμαξαν για ένα έντομο, αντί να τρομάξουν από τα όντως μεγαλύτερα και επικινδυνότερα σαρκοφάγα είδη του πλανήτη τους δυνάστες μας.

Παναγιώτης, Λαμία

Η Χρυσή Αυγή είχε προειδοποιήσει μέσω του Κοινοβουλευτικού Ελέγχου για τον βανδαλισμό του Σταυρού στην Λέσβο από “αγνώστους”

Kλείδωσαν για τις αυτοδιοικητικές εκλογές οι υποψήφιοι και βλέπω ο Σύριζα ξανακατεβάζει την Δούρου! Βέβαια, για τους μπολσεβίκους έκανε πολύ καλή δουλειά, γιατί τι είναι γι΄ αυτούς να πνίγονται άνθρωποι και να καίγονται ζωντανοί; Θα μου πείτε δεν φταίει η Δούρου παρέλαβε χάος… Δεν πάτε στα τσακίδια που όλοι έχετε παραλάβει χάος! Ελάτε κυρία Δούρου μου να ζητήσετε ψήφους, θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι στην προεκλογική σας εκστρατεία. Ντροπή ψηφοθήρες και κοπρόσκυλα!

Ελένη Μ.

Υποψήφιος με τη ΝΔ ο κατηγορούμενος για παιδεραστία Νίκος Γεωργιάδης; Γιατί δεν απαντά η ψευτοδεξιά;

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-tetarth-10-oktwbriou-2018#ixzz5TXI4KTZL

Exit mobile version