Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σφαγή και αλληλοκατηγορίες μπολσεβίκων Σύριζα και ΚΚ€ λόγω της κυριαρχίας της Χρυσής Αυγής στο Πέραμα

Δεν υπάρχει πιο… ευχάριστο θέαμα από το να βλέπεις μπολσεβίκους να σφάζονται και να εξαπολύουν κατηγορίες ο ένας στον άλλο για το ποιος φταίει για την άνοδο της Χρυσής Αυγής.

Αυτό συνέβη χθες στο κομματικό όργανο του Περισσού, όπου οι μπολσεβίκοι του ΚΚ€ βρίζουν τους μπολσεβίκους του Σύριζα, επειδή οι δεύτεροι στο κομματικό όργανο του Σύριζα, την “Αυγή” έγραψαν ότι φταίει το ΠΑΜΕ για την άνοδο της Χρυσής Αυγής στο Πέραμα.

Συγκεκριμένα, ο Ριζοσπάστης έγραψε: «Για άλλους κατοίκους του Περάματος, τα παιχνίδια των συνδικαλιστών της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης έδιωξαν πολλούς τεχνίτες και έσπρωξαν εργάτες στην “αγκαλιά” της Χρυσής Αυγής». Η άποψη αυτή, ότι δηλαδή οι εργατικοί αγώνες ή αλλιώς τα… «συνδικαλιστικά παιχνίδια» (!), φταίνε για την ενίσχυση της Χρυσής Αυγής, καταγράφεται σε «οδοιπορικό» της «Αυγής», της εφημερίδας του ΣΥΡΙΖΑ, στο Πέραμα. Μάλιστα το παραπάνω ΣΥΡΙΖΑίικο συμπέρασμα «κουμπώνει» με την άποψη του δημάρχου Περάματος (ΣΥΡΙΖΑ) που καταγράφεται στο ρεπορτάζ, σύμφωνα με την οποία «υπάρχει συλλογική ευθύνη για την ανάπτυξη τέτοιων ακραίων ιδεολογιών και για τις ρατσιστικές επιθέσεις».

Για να μην σπάνε το κεφάλι τους οι κάθε λογής μπολσεβίκοι και να αναζητούν τον λόγο της εκρηκτικής ανόδου της Χρυσής Αυγής και δη στις λαϊκές γειτονιές όπως το Πέραμα θα τους δώσουμε εμείς της απάντηση: Αυτός που… φταίει είναι ο Ελληνικός Λαός που επιτέλους ξύπνησε από τις μπαρούφες των συνδικαλισταράδων και εμπιστεύεται πια μόνο την Χρυσή Αυγή!

Ας μην ρίχνουν την ευθύνη ο ένας στον άλλο. Σύντομα ο Ελληνικός Λαός θα τους γυρίσει ολοκληρωτικά την πλάτη και θα δώσει την δύναμη στο Εθνικιστικό Κίνημα της Χρυσής Αυγής να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sfagh-kai-allhlokathgories-mpolsebikwn-gia-perama#ixzz5TXNgCRfb

Exit mobile version