Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εκτινάσσονται τα ποσοστά της Λέγκα του Βορρά: Ανέβηκε 16 μονάδες μέσα σε 7 μήνες!

Στο 33,8% η Λέγκα του Βορρά – Αύξησε τα ποσοστά της κατά 16 ποσοστιαίες μονάδες μέσα σε 7 μήνες!

Όλο και περισσότεροι Ιταλοί στηρίζουν ανοιχτά πλέον τις πολιτικές που ακολουθεί ο Σαλβίνι για την  πάταξη της λαθρομετανάστευσης και την σύγκρουση με την ΕΕ. Σε απόλυτη κυρίαρχο του ιταλικού πολιτικού σκηνικού εξελίσσεται η Λέγκα του Βορρά του Ματέο Σαλβίνι, τα ποσοστά της οποίας έχουν πραγματικά εκτοξευθεί τους 7 μήνες που έχουν μεσολαβήσει από τις εκλογές του περασμένου Μαρτίου.

Σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση η Λέγκα του Βορρά λαμβάνει το 33,8% στην πρόθεση ψήφου, έχοντας ενισχύσει τη δυναμική της κατά τουλάχιστον 16 ποσοστιαίες μονάδες σε σύγκριση με το 17,69% που έλαβε στις εκλογές της 4ης Μαρτίου.

Βάσει της δημοσκόπησης, η Λέγκα είναι η πρώτη και με διαφορά πολιτική δύναμη στην Ιταλία, η οποία μάλιστα φαίνεται πως σε αντίθεση με το Κίνημα των 5 Αστέρων (M5S) δεν μετρά απώλειες στην κοινή γνώμη για τη σύγκρουση της ιταλικής κυβέρνησης με την Ευρωπαϊκή Ένωση για τον προϋπολογισμό του 2019.

Συγκεκριμένα, το M5S λαμβάνει το 28,5% μετρώντας απώλειες περίπου 4 μονάδων σε σχέση με την εκλογική του επίδοση τον περασμένο Μάρτιο, όπου είχε λάβει το 32,22% των ψήφων.

Ο Σαλνίνι και η Λέγκα του Βορρά εξελίσσονται σε πονοκέφαλο για τους τοκογλύφους των Βρυξελών και σε ελπίδα για την Ευρώπη των Εθνών!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ektinassontai-ta-pososta-ths-legkas-tou-borra#ixzz5TZ6trNGn

Exit mobile version