Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Προδοσία της Μακεδονίας: Ο Ζάεφ βρήκε τους βουλευτές για την επικύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών

Προδοσία της Μακεδονίας: Ο Ζάεφ βρήκε τους βουλευτές για την επικύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών

Μπορεί ο πατριδοκάπηλος Καμμένος να πουλάει παραμύθια για πάγωμα της συμφωνίας των Πρεσπών και να αντιπροτείνει στους αμερικάνους εναλλακτικά σχέδια με “διακρατικές συμφωνίες”, η αλήθεια όμως είναι ότι η προδοσία της Μακεδονίας προχωρά απρόσκοπτα από τους Σκοπιανούς.

Το πρώτο δίκτυο της Σερβικής τηλεόρασης υποστήριξε πως ο Ζάεφ έχει εξασφαλίσει την απαραίτητη κοινοβουλευτική πλειοψηφία των δύο τρίτων για την αναθεώρηση του συντάγματος των Σκοπίων, καθώς 11 βουλευτές του αντιπολιτευόμενου VMRO είναι έτοιμοι να στηρίξουν την τροποποίηση του Συντάγματος για την αλλαγή του ονόματος της γειτονικής χώρας, όπως προβλέπει η συμφωνία των Πρεσπών.

Τα τελευταία 24ωρα ένα άλλο κανάλι, το φιλοκυβερνητικό Telma είχε αναφέρει ότι έξι βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης φέρονται έτοιμοι να ψηφίσουν υπέρ της συνταγματικής αναθεώρησης.

Την ίδια ώρα ο Ζάεφ μιλώντας χθες στην κοινοβουλευτική επιτροπή για τη συνταγματική αναθεώρηση προέτρεψε και πάλι τους βυολευτές της αντιπολίτευσης να λάβουν υπόψη τους τη βούληση των 600.000 ψηφοφόρων που τάχθηκαν υπέρ της συμφωνίας των Πρεσπών στο πρόσφατο δημοψήφισμα.

Όσο λοιπόν και να ελπίζουν οι δήθεν πατριώτες σε κάποιο “ατύχημα” στα Σκόπια, η αλήθεια είναι ότι η προδοσία της Μακεδονίας έχει συντελεστεί και με την δική τους υπογραφή.

Επαναλαμβάνουμε πως ο μόνος πολιτικός Αρχηγός που έχει δεσμευτεί επίσημα για την κατάργηση της προδοτικής συμφωνία των Πρεσπών είναι ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/prodosia-ths-makedonias-o-zaef-brhke-tous-bouleutes-gia-thn-epikurwsh-ths-s#ixzz5TcZLkH5p

Exit mobile version