Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ορμητήριο υπό την προστασία του πανεπιστημιακού ασύλου απέκτησαν οι παρακρατικοί του Ρουβίκωνα

Εκμεταλλευόμενοι στο έπακρο την σχέση προστασίας που έχουν με την κυβερνητική εξουσία, οι ψευτοεπαναστάτες του παρακρατικού «Ρουβίκωνα» απέκτησαν τώρα και «στέκι» σε πανεπιστήμιο!

Ο επικεφαλής της τραμπούκικης ομάδας ενημέρωσε μέσω Facebook  για το… ευχάριστο γεγονός και καλεί κάθε ενδιαφερόμενο στον δικό του πλέον χώρο, μέσα στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μάλιστα, έβγαλε και… ώρες επισκέψεως του κοινού, καθώς το «στέκι» του «Ρουβίκωνα» θα λειτουργεί «κάθε Τετάρτη από τις 10.00 έως τις 13.30» στην Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Σαν να μην έφτανε αυτό, αναγγέλλεται ότι «ο Ρουβίκωνας θα ανοίξει σιγά σιγά νέους χώρους σε γειτονιές και πανεπιστήμια. ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ».

Το ερώτημα που γεννάται είναι συγκεκριμένο όσο και σαφής: Έδωσαν οι πανεπιστημιακές αρχές άδεια προκειμένου να λειτουργήσει αυτό το στέκι ως εφαλτήριο παρακρατικών επιθέσεων; Εάν ναι, οι αρχές είναι συνυπεύθυνες ως ηθικοί αυτουργοί για τα νέα γνωστά «κατορθώματα» των εν λόγω παρακρατικών που σίγουρα θα επακολουθήσουν.

Εάν όχι, τότε πρόκειται για(μια ακόμη) παράνομη ενεργεία του «Ρουβίκωνα», ο οποίος ζει και τρέφεται από την κρατική προστασία που του παρέχεται. Πίσω από τις «εντυπωσιακές» ενέργειες αυτών των «αντιεξουσιαστών» στην πραγματικότητα κρύβεται της το πιο σκληρό, απάνθρωπο, αντεθνικό και αντιλαϊκό πρόσωπο της εξουσίας.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-roubikwnas-apekthse-steki-se-panepisthmio#ixzz5TeLR3FRV

Exit mobile version