Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η λογοκλοπή των θέσεων της Χρυσής Αυγής για την Οικονομία

Η λογοκλοπή των θέσεων της Χρυσής Αυγής για την Οικονομία

Σχόλιο από την εφημερίδα «Χρυσή Αυγή» που κυκλοφορεί

Ιδιαίτερη προβολή είχε μία πρόταση της Γεννηματά για τα κόκκινα δάνεια. Όπως δημοσιεύθηκε η Φώφη Γεννηματά συναντήθηκε με αντιπροσωπεία της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών και πρότεινε η bad bank να συγκεντρώσει και να διαχειριστεί όλα τα «κόκκινα» δάνεια των τραπεζών.

«Υπάρχει έλλειμμα αξιοπιστίας και εμπιστοσύνης, η Κυβέρνηση δεν μπορεί. Είναι αναγκαίο να διασφαλισθεί η ευστάθεια του Τραπεζικού Συστήματος χωρίς την κοινωνική αναταραχή μαζικών πλειστηριασμών. Η πρότασή μας για την δημιουργία μιας Bad Bank που θα διαχειρισθεί τα κόκκινα δάνεια των Τραπεζών, είναι απόλυτα επίκαιρη»δήλωσε η κυρία Γεννηματά, προσθέτοντας πως «δεν μπορεί οι τράπεζες να γεμίσουν ακίνητα και να κάνουν real estate».

Η πρόταση αυτή έγινε αρχές Οκτωβρίου, ήταν πρωτότυπη; Όχι, βέβαια. Την ίδια ακριβώς πρόταση είχε κάνει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ πριν έναν σχεδόν ολόκληρο μήνα.

11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018: Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΣΤΗΝ Δ.Ε.Θ.

Στις 11 Σεπτεμβρίου έδωσε ο Γενικός Γραμματέας της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου στην Δ.Ε.Θ. στην Θεσσαλονίκη. Στους δημοσιογράφους που παρέστησαν διανεμήθηκε φυλλάδιο για τις οικονομικές προτάσεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ανάμεσα στις οποίες και οι εξής:

“4. “ΚΟΚΚΙΝΑ” ΔΑΝΕΙΑ: Κρατικοποίηση των μη εξυπηρετούμενων («κόκκινων») δανείων και η δημιουργία αυτοχρηματοδοτούμενου κατά βάση «Εθνικού Οργανισμού  Διαχείρισης Επισφαλών Ιδιωτικών Χρεών» (Ε.Ο.Δ.Ε.Ι.Χ.), με ολιγομελές εξειδικευμένο προσωπικό, που θα λειτουργεί με κοινωνικά κριτήρια. Με αυτόν τον τρόπο η δημιουργία της Εθνικής «Bad Bank» θα συνεισφέρει στην σταδιακή και κοινωνικά δίκαιη αναδιάρθρωση και οριστική διευθέτηση των πάσης φύσεως ιδιωτικών χρεών. Έτσι, με αυτό το πρότυπο διαχείρισης των «κόκκινων δανείων» θα αποφευχθεί η πώλησή τους σε διεθνείς επιθετικούς οικονομικούς οργανισμούς (γνωστούς ως «κοράκια») , των οποίων ο αντικειμενικός στόχος αντιτίθεται στην κοινωνική δικαιοσύνη και στη δυνατότητα ανάκαμψης της μικρομεσαίας αστικής επιχειρηματικής τάξης, που αποτελεί την ραχοκοκαλιά της Εθνικής Οικονομίας.”

Όπως διαβάσατε παραπάνω, η πρόταση της Φώφης Γεννηματά είχε γίνει πριν έναν ολόκληρο μήνα από τον Συναγωνιστή Μιχαλολιάκο. Τα κανάλια, οι εφημερίδες, τα ΜΜΕ, έθαψαν τις δηλώσεις του και τις οικονομικές προτάσεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και ύστερα έχουν το θράσος και λένε ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν έχει θέσεις! Για να λένε μάλιστα αυτό, πολύ απλά δεν προβάλουν τις θέσεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Αυτή είναι η “δημοκρατία” τους…

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-logokloph-twn-thesewn-ths-chrushs-aughs-gia-thn-oikonomia#ixzz5TeMwzQgz

Exit mobile version