Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τσίρκο Ανέλ! Σγουρίδης: Υπάρχει αμερικανική βάση την Αλεξανδρούπολη – Πάιατ: Δεν υπάρχει…

Τσίρκο Ανέλ! Σγουρίδης: Υπάρχει αμερικανική βάση την Αλεξανδρούπολη - Πάιατ: Δεν υπάρχει...

Τελικά, υπάρχει ήδη αμερικανική βάση ελικοπτέρων στην Αλεξανδρούπολη ή δεν υπάρχει;

Σύμφωνα με τον πρεσβευτή – Ύπατο Αρμοστή, Πάιατ, που έδωσε συνέντευξη στην ΔΕΛΤΑ τηλεόραση του Έβρου ούτε υπάρχει ούτε ενδιαφέρονται οι Αμερικανοί να υπάρξει στο μέλλον:

«Σας διαβεβαιώνω ότι δεν θα κατασκευαστεί καμία βάση ελικοπτέρων στην Αλεξανδρούπολη. Θα είμαστε χαρούμενοι αν μπορούμε να έχουμε συνεργασίας που ήδη έχουμε όταν φέραμε τα ελικόπτερα δια μέσου της Αλεξανδρούπολης. Δεν πρόκειται να φτιάξουμε μια βάση, η κύρια πλατφόρμα είναι και παραμένει ο κόλπος της Σούδας».

Ωστόσο, ο αντιπρόεδρος των ψεκασμένων Παναγιώτης Σγουρίδης (που έχει διατελέσει επί 20ετία βουλευτής της κλεφτοπασοκαρίας…) υποστήριξε τα ακριβώς αντίθετα σε συνέντευξή του στο ΘΕΜΑ 104,6:

«Είναι μια πραγματικότητα ήδη η βάση των ελικοπτέρων στην Αλεξανδρούπολη υπάρχει, απλώς δεν έχει ονομαστεί. Η παραμονή των Stealth στη Λάρισα υπάρχει. Υπάρχουν κάποια πράγματα που είναι ήδη μια πραγματικότητα…

Διαβάστε την συνέχεια στο ethnikismos.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/tsirko-anel-sgouridhs-uparchei-amerikanikh-bash-thn-alejandroupolh-paiat-de#ixzz5Tk18v9fQ

Exit mobile version