Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Να γκρεμιστεί το Σοβιέτ! ΟΧΙ στους γαλάζιους κομμουνιστές – ΝΑΙ στους Εθνικιστές

Να γκρεμιστεί το Σοβιέτ! ΟΧΙ στους γαλάζιους κομμουνιστές - ΝΑΙ στους Εθνικιστές

Άρθρο από την εφημερίδα “Χρυσή Αυγή” που κυκλοφορεί

Με τον Λαό μας να στενάζει υπό το ασφυκτικό βάρος των πολιτικών επιλογών των μεταπολιτευτικών κυβερνήσεων, το ερώτημα ποιός μπορεί να μεταβάλλει την δραματική σημερινή κατάσταση φαντάζει ως το πλέον κρίσιμο των καιρών μας. Απέναντι στην πολύπλευρη κυριαρχία της αριστεράς σε κάθε τομέα της δημόσιας ζωής επιβάλλεται να ορθωθεί μια δύναμη ανάσχεσης ικανή και πρόθυμη να θέσει τέλος στον κατήφορο που αναμφίβολα οδηγεί το Έθνος στην καταστροφή.

Στο προηγούμενο φύλλο της εφημερίδος μας αναφερθήκαμε λεπτομερώς και με τεκμήρια στις ενέργειες της ψοφοδεούς και πατριδοκάπηλης ΝΔ από το 2012 και μέχρι τον Ιανουάριο του 2015, ενέργειες οι οποίες συνέβαλαν λιγότερο ή περισσότερο στην εκλογική γιγάντωση της αριστεράς και στην ανάληψη της διακυβέρνησης από τους απόβλητους της σοβιετικής στέππας. Η εξιστόρηση, εντούτοις, του παρελθόντος έχει χαρακτήρα διδακτικό και μόνο: η δυνατότητα μεταβολής όσων έχουν ήδη λάβει χώρα είναι αδύνατη. Δυνατή όμως είναι η αποτροπή επανάληψης όσων συνέβησαν και έβλαψαν (και εξακολουθούν να βλάπτουν) την Πατρίδα.

Η εθνική στροφή που λαμβάνει σήμερα σάρκα και οστά σε διάφορα ευρωπαϊκά Έθνη, παρατηρήθηκε στην χώρα μας έξι χρόνια πριν, όταν ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή κέρδιζε τη στήριξη μισού περίπου εκατομμυρίου Ελλήνων και εισερχόταν κατά τρόπο θριαμβευτικό στη βουλή. Η πορεία των Ελλήνων Εθνικιστών προς την εξουσία σήμανε συναγερμό τόσο στο εγχώριο κατεστημένο όσο και στους διεθνείς επικυρίαρχους. Με την πολιτική σκευωρία του 2013, έργο της δήθεν πατριωτικής ΝΔ, επιχειρήθηκε βιαίως η αποτροπή εκείνου που έδειχνε αναπόφευκτο. Η ΝΔ με απλά λόγια, η οποία παριστάνει το αντίπαλο δέος της αριστεράς στην πολιτική ζωή του τόπου, έστειλε ένα ολόκληρο Κίνημα σε δίκη ανάγοντας σε κατηγορητήριο τις συμπλεγματικές φαντασιώσεις της ατμομηχανής της άκρας αριστεράς!

Το θράσος δε της ψοφοδεξιάς των καρπαζοεισπρακτόρων της αριστεράς, δεν έχει όριο: η ΝΔ κατηγορεί στελέχη και υποστηρικτές του ΣΥΡΙΖΑ για στενές σχέσεις με καταδικασμένους για τρομοκρατία αριστερούς, αλλά αποκρύπτει το γεγονός οτι συνεργάσθηκε μαζί τους για να θέσει εκτός πολιτικής σκηνής τη Χρυσή Αυγή. Έρχονται ως εκ τούτου σήμερα οι κομματάρχες της ΝΔ και λένε με κομπασμό: “πρέπει να στηρίξουμε Νέα Δημοκρατία στις επερχόμενες εκλογές για να αποτραπεί η καταστροφή της χώρας από την αριστερή λαίλαπα”. Αυτοί οι ίδιοι κομματάρχες βέβαια, θα χάσουν τα λόγια τους εάν τους θέσετε το κάτωθι ερώτημα: “γιατί η ΝΔ που κυβέρνησε τον τόπο για είκοσι περίπου χρόνια δεν απάλλαξε τη χώρα από την αριστερά, αλλά αντίθετα φτάσαμε εν έτει 2018 να ασφυκτιούμε υπό τον ζυγό του τελευταίου Σοβιέτ της Ευρώπης”;

Κάθε φορά που η ΝΔ βρέθηκε στην κυβέρνηση, μια πιο αμείλικτη και σκληρή αριστερά οργάνωσε την αντεπίθεσή της και ανήλθε με εκδικητική μανία προς τους πατριώτες στην εξουσία. Κι όλα αυτά επειδή ήταν η πατριδοκάπηλη και ψοφοδεής ΝΔ εκείνη η οποία επιδίωξε να προσεταιριστεί τους αριστερούς, υιοθετώντας ολοκληρωτικά την μαρξιστική τους προπαγάνδα και φυσικά την ενοχοποίηση της Εθνικής Ιδέας. Απόδειξη τούτου, το γεγονός οτι πλήθος πρώην κομμουνιστών ανήκουν πια τόσο στην κοινοβουλευτική ομάδα όσο και στο ανώτερο στελεχιακό δυναμικό της, με αποκορύφωμα ένα πρώην κνίτη να αποτελεί τον στενότερο σύμβουλο του Κυριάκου Μητσοτάκη. Πώς λοιπόν θα συγκρουστεί η ΝΔ με την αριστερά; Η απάντηση είναι καταφανής: Γενόμενη πιο αριστερή από τον ΣΥΡΙΖΑ ώστε να κερδίσει τους ψηφοφόρους του.

Με μια αξιωματική αντιπολίτευση να συντάσσεται με την αριστερά σε όλα τα κρίσιμα ζητήματα, εθνικά, οικονομικά, κοινωνικά, όποιος ονειρεύεται απαλλαγή από τον κομμουνισμό χάρη στη Νέα Δημοκρατία θα διαψευσθεί οικτρά. Το τραγικό βεβαίως είναι πως η διάψευση των προσδοκιών δεν αποτελεί εξαίρεση στην δυσώδη ιστορία της ψοφοδεξιάς αλλά τον κανόνα αυτής.

Όσοι συνεπώς έχουν συνειδητοποιήσει πως η ριζική μεταβολή της δραματικής κατάστασης στην οποία ευρίσκεται το Έθνος περνά μέσα από την αναγκαιότητα της συντριβής της αριστεράς, ως δόγματος και νοοτροπίας που μόλυνε τον εθνικό οργανισμό, δεν έχουν παρά να συνδράμουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο τον Πολιτικό Αγώνα των Ελλήνων Εθνικιστών. Ο εθνικιστικός άνεμος που σάρωσε τη χώρα το 2012 και αποτέλεσε παράδειγμα φωτεινό για ολόκληρη την Ευρώπη που σήμερα ξεσηκώνεται απ’ άκρο σ’ άκρο ενάντια στους καπιταλιστές και στους μαρξιστές, πρέπει να γίνει πραγματικότητα. Το τελευταίο Σοβιέτ της Ευρώπης δεν θα πέσει από τους γαλάζιους κομμουνιστές αλλά από το Κίνημα της Ελληνικής Νεολαίας και των μη προνομιούχων: θα συντριβεί μονάχα από την ατσάλινη, εθνική θέληση της Χρυσής Αυγής!

Ευάγγελος Καρακώστας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/na-gkremistei-to-sobiet-ochi-stous-galazious-kommounistes-nai-stous-ethniki#ixzz5TkeyqZSa

Exit mobile version