Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ζάεφ και Τσίπρας εμπαίζουν τους Έλληνες για την προδοσία της Μακεδονίας

Ζάεφ και Τσίπρας εμπαίζουν τους Έλληνες για την προδοσία της Μακεδονίας

Μια μέρα πριν την κομβική διαδικασία στα Σκόπια για την επικύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών, ο πρωθυπουργός του ψευδοκράτους Ζάεφ παραχώρησε συνέντευξη στα… φιλόξενα “Νέα” δηλώνοντας πως: “Δεν υπάρχει καλύτερη συμφωνία από αυτήν“!

Και όντως για τους ψευτομακεδόνες δεν υπάρχει καλύτερη συμφωνία από την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών, αφού κλέβουν το όνομα της Μακεδονίας μας, την Ιστορία μας και τους αναγνωρίζεται η “μακεδονική” γλώσσα και εθνότητα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι σε ολόκληρη την συνέντευξη του στην Αλεξία Κεφαλά ο Ζάεφ απαντά για το κρατίδιό του ως “Δημοκρατία της Μακεδονίας”, δείχνοντας πόσο ωφέλιμη είναι η προδοσία των Πρεσπών για τους Σκοπιανούς.

Την ίδια ώρα ο Τσίπρας στην Κεντρική Επιτροπή του Σύριζα έβγαζε ψευτοπατριωτικές κορώνες, λέγοντας: “Πέρα από προοδευτική, είναι και πατριωτική πολιτική. Γιατί αποτρέπει μια σχέση εξάρτησης της χώρας από άλλες δυνάμεις. Η Ελλάδα διαφυλάσσει στο ακέραιο την εδαφική της ακεραιότητα. Σε αυτό το πλαίσιο, το προοδευτικό και πατριωτικό, εντάσσεται η πρωτοβουλία μας για την ιστορική Συμφωνία των Πρεσπών. Είναι μια μοναδική και αναντικατάστατη ευκαιρία για τους δύο λαούς και την σταθερότητα στα Βαλκάνια. Αν οι γείτονές μας την απορρίψουν, θα πρέπει να γνωρίζουν πως δεν θα υπάρξουν εναλλακτικές λύσεις για την είσοδό τους στην ΕΕ ή σε άλλους διεθνείς οργανισμούς και αμυντικές συμμαχίες στις οποίες η Ελλάδα συμμετέχει. Αν δεν αλλάξουν την συνταγματική τους ονομασία, η Ελλάδα δεν πρόκειται να δεχθεί την είσοδο της γειτονικής χώρας στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ, ή σε οποιοδήποτε σχήμα αμυντικής συνεργασίας με συνταγματική ονομασία που θα λέγεται “Δημοκρατία της Μακεδονίας”.

Η αλήθεια όμως είναι πως η εθνομηδενιστική κυβέρνηση έχει προχωρήσει σε μια defacto αναγνώριση του κρατιδίου των ψευτομακεδόνων με την υπογραφή στις Πρέσπες, τα απότοκα της οποίας βλέπουμε καθημερινά.

Τέλος, ο Τσίπρας στην σημερινή του ομιλία έβγαλε πάλι τον “μπαμπούλα του Εθνικισμού”, αφού έκανε λόγο πάλι για την άνοδο των Εθνικιστών σε όλη την Ευρώπη με αναφορές σε “ακροδεξιά φρίκη, κοινωνικό κανιβαλισμό” και “πογκρόμ σε πρόσφυγες και μετανάστες”.

Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος απάντησε στις δηλώσεις Τσίπρα περί “ακροδεξιάς φρίκης”: “Ο πρωθυπουργός της Χώρας και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ παραμένει πιστός στο απάνθρωπο δόγμα του μπολσεβικισμού. Αυτό που αποκαλεί “ακροδεξιά φρίκη” είναι ο πολιτικός σεισμός που θα συγκλονίσει ολόκληρη την Ευρώπη στις επερχόμενες ευρωεκλογές και θα δείξει τον δρόμο στα Έθνη της Ηπείρου μας για έναν Αγώνα ενάντια στην τυραννία της Παγκοσμιοποίησης για να πάρουμε τις Πατρίδες μας πίσω! Η “ακροδεξιά φρίκη” για την οποία ομιλεί ο Αλέξης Τσίπρας είναι η τελευταία ελπίδα των Εθνών απέναντι στην παγκόσμια τυραννία“.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-zaef-panhgurizei-gia-thn-prodosia-ths-makedonias-thn-wra-pou-o-tsipras-pr#ixzz5TqOFXGcD

Exit mobile version