Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΡΟΚΛΗΣΗ: Ειρηνευτική αποστολή η εισβολή του «Αττίλα» στην Κύπρο για το τουρκικό ΥΠΕΞ

ΠΡΟΚΛΗΣΗ: Ειρηνευτική αποστολή η εισβολή του «Αττίλα» στην Κύπρο για το τουρκικό ΥΠΕΞ

Παρά τους τεμενάδες από την κυβέρνηση των ανθελλήνων και την ικανοποίηση όλων των τουρκικών αιτημάτων όπως τα δίγλωσσα νηπιαγωγεία στην Θράκη μας, οι τούρκοι φίλοι δεν πιάνονται και έτσι εντείνουν την επιθετική ρητορική τους, ώστε να ταιριάζει με την αύξηση των τουρκικών παραβιάσεων στο Αιγαίο.

Έτσι, σε απάντηση της τριμερούς συναντήσεως Ελλάδος – Αιγύπτου – Κύπρου, το τουρκικό ΥΠΕΞ έβγαλε την προκλητική ανακοίνωση όπου σημείωνε τα εξής:

«Είναι απαράδεκτο να παραβλέπονται οι θηριωδίες που διέπραξαν οι Ελληνοκύπριοι εναντίον των Τουρκοκυπρίων το διάστημα 1963-1974 στο νησί και να αποδίδεται το “κυπριακό πρόβλημα” στην ειρηνευτική επιχείρηση που έκανε η Τουρκία το 1974 βασιζόμενη σε δικαιώματα που απορρέουν από τη συμφωνία του 1960.

Σε αυτό το πλαίσιο, η Τουρκία θα συνεχίσει αποφασιστικά να διατηρεί τα δικαιώματα και τα συμφέροντα που προκύπτουν από το γεγονός ότι οι Τουρκοκύπριοι είναι συνιδιοκτήτες του νησιού.

Αυτοί που κάνουν βήματα στην περιοχή σε βάρος των νόμιμων δικαιωμάτων και συμφερόντων της Δημοκρατίας της Τουρκίας και της Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου και εκείνοι που προσπαθούν να αγνοήσουν την Τουρκία στην περιοχή, δεν θα πετύχουν ποτέ τους στόχους τους».

Ιστορικά, οι τούρκοι φροντίζουν να… ξεχνάνε μονίμως την τουρκική εισβολή του 1964, αλλά και τον επί πολλά χρόνια πριν από αυτή διαρκή εξοπλισμό των «τουρκοκυπρίων» με βαρύ οπλισμό, προκειμένου να υποστηρίξουν την εισβολή του 1964.

Το γεγονός ότι οι τούρκοι χαρακτηρίζουν ως ειρηνευτική επιχείρηση την βαρβαρότητα του 1974 δείχνει ξεκάθαρα το ποιόν των τούρκων, αλλά και το ατελέσφορο των διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό, αφού έχουν σαφή απόσταση από την πραγματικότητα.

Βρίσκουν, όμως, και τα κάνουν έχουν διαχρονικά απέναντί τους γιουσουφάκια και υποτακτικούς. Μόνο την πολιτική των κανονιοφόρων καταλαβαίνουν οι τούρκοι και μονάχα αυτή μπορεί να εξασφαλίσει την ειρήνη στην περιοχή των Βαλκανίων. Μία Ελεύθερη και Ισχυρή Ελλάδα, υπό την διακυβέρνηση της Χρυσής Αυγής, μπορεί μονάχα να διεκδικήσει τα δίκαια του Ελληνισμού και να θέσει τέλος στην τουρκική προκλητικότητα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/proklhsh-eirhneutikh-apostolh-h-eisbolh-tou-attila-sthn-kupro-gia-to-tourki#ixzz5TuPEAkRC

Exit mobile version