Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αποφυλακίστηκε ο πάστορας και ξεκίνησε πάλι η αγάπη ΗΠΑ-Τουρκίας: Τι έχουν να πουν οι αμερικανόδουλοι;

Αποφυλακίστηκε ο πάστορας και ξεκίνησε πάλι η αγάπη ΗΠΑ-Τουρκίας: Τι έχουν να πουν οι αμερικανόδουλοι;

Καιρό τώρα οι διάφοροι «πατριώται» της κυβερνήσεως, από κοινού με τους άλλους «πατριώτες» της ΝΔ και των «πατριωτικών» αποκομμάτων που έχουν φτιάξει για αναχώματα στην Χρυσή Αυγή, πανηγύριζαν και έλεγαν ότι πρέπει να συνταχθούμε πλήρως με τους αμερικανούς ενάντια στην τουρκία.

Απότοκα αυτού ήταν η πρόταση Καμμένου να γίνει όλη η Ελλάδα μια αμερικανική βάση, η απέλαση ρώσων διπλωματών από την Ελλάδα αλλά και η συνεχής παροχή fake news από τα ΜΜΕ του κατεστημένου ότι δήθεν δεν θα δώσουν οι αμερικανοί στους τούρκους τα F-35.

Τώρα, με αφορμή του αποφυλάκιση του πάστορα, ο αμερικανός πρόεδρος δήλωσε ανοιχτά ότι «ήμασταν πολύ σκληροί με την Τουρκία» και κάπως έτσι ξεκινάει μια νέα περίοδος αγάπης μεταξύ ΗΠΑ και Τουρκίας, την οποία μονάχα η Χρυσή Αυγή είχε προβλέψει. Τι θα κάνουν τώρα οι «πατριώται» που οι πάτρωνές τους τους άφησαν σύξυλους και συντάχτηκαν με την τουρκία, αφότου βεβαίως τους ξεζούμισαν;

Εμείς θα το επαναλάβουμε ότι δυστυχώς η Ελλάδα δεν έχει υπουργείο εξωτερικών και εθνική πολιτική. Πορεύεται έρμαιο στις ορέξεις των ισχυρών χωρίς πλάνο και κυρίως χωρίς καμία επίκληση στην αμείλικτη επιστήμη της γεωπολιτικής, που με σαφήνεια λέει ότι η ναυτική δύναμη των ΗΠΑ θέλει το Αιγαίο χωρισμένο και την Τουρκία ισχυρή ως μία κοσμική γέφυρα προς την κρίσιμη περιοχή της Μέσης Ανατολής.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/apofulakisthke-o-pastoras-kai-jekinhse-pali-h-agaph-hpa-tourkias-ti-echoun#ixzz5TvcKBEZW

Exit mobile version