Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Συνεχίζονται οι συμπλοκές στο κέντρο της Αθήνας: Αλγερινός μαχαίρωσε Μαροκινό για να του κλέψει το κινητό

Δεν έχουν τέλος τα επεισόδια βίας μεταξύ λαθρομεταναστών

Δεύτερη αιματηρή συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών, μέσα σε λιγότερες από 48 ώρες, σημειώθηκε στο κέντρο των Αθηνών. Το νέο περιστατικό συνέβη στην πλατεία Θεάτρου, με έναν άνδρα από την Αλγερία να μαχαιρώνει στο πόδι έναν Μαροκινό για να του κλέψει το κινητό, σύμφωνα με τη μαρτυρία του θύματος.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί, αλλά και το ΕΚΑΒ προκειμένου να παραλάβει τον τραυματία, ο οποίος δεν διατρέχει κίνδυνο για τη ζωή του. Οι αστυνομικές δυνάμεις που έσπευσαν στο σημείο πραγματοποίησαν έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη, όμως αυτός χάθηκε στα γύρω στενά μετά το μαχαίρωμα.

Οι παραπάνω σκηνές εκτυλίχθηκαν λίγο πριν ξεκινήσουν οι εκδηλώσεις του δήμου Αθηναίων για την αναβάθμιση της περιοχής κάτι που αποδεικνύει πως ο Καμίνης και το υπουργείο Προ-Πο των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν έχουν απολύτως κανένα σχέδιο για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας και της ανομίας στο κέντρο της Αθήνας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sunechizontai-oi-sumplokes-sto-kentro-ths-athhnas-algerinos-machairwse-maro#ixzz5TwRRI5Rd

Exit mobile version