Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η βουλευτής Β’ Αθηνών Ελένη Ζαρούλια κατέθεσε Επίκαιρη ερώτηση σχετικά με φιλοσκοπιανή εκδήλωση στη Φλώρινα

Με Aρ. Πρωτ.: 43,  προς  το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ και  με ΘΕΜΑ: «Σχετικά με φιλοσκοπιανή εκδήλωση στη Φλώρινα», κατέθεσε επίκαιρη ερώτηση η βουλευτής και συναγωνίστρια Ελένη Ζαρούλια, την 9η Οκτ. 2018, η οποία έχει ως εξής:

Προ ημερών αναρτήθηκε στο διαδίκτυο αναγγελία εκδήλωσης ως εξής: «Ο υπό ίδρυση Σύλλογος “ΣΤΕΓΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ” & το “ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ” σας ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ το Σάββατο, 20 Οκτωβρίου 2018, στις 20:00μ.μ. για μια Μακεδονική βραδιά με την ορχήστρα «Μουσικόραμα» που θα γίνει στο ξενοδοχείο «Πανόραμα» στον Αγ. Παντελεήμονα (Αμυνταίου)». Ο ως άνω Σύλλογος, κατόπιν απόφασης του Αρείου Πάγου δεν έχει αναγνωριστεί, καθώς η αναγνώρισή του προσκρούει στην ανάγκη ειρηνικής συμβίωσης των πολιτών της περιοχής και κατ’ επέκταση της γαλήνης της Χώρας. Ο δε πολιτικός φορέας “ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ” αυτοαποκαλείται ως πολιτικό κόμμα της ανύπαρκτης «μακεδονικής μειονότητας στην Ελλάδα».

Συνεπώς, οι ανωτέρω φορείς επιδιώκουν σκοπούς αρχήθεν παράνομους και αντίθετους προς τη δημόσια τάξη και την εθνική ασφάλεια εγείροντας ανύπαρκτο μειονοτικό πρόβλημα, με σκοπό την προώθηση αλυτρωτικών και εδαφικών επεκτατικών βλέψεων εκ μέρους των Σκοπίων εις βάρος της Ελληνικής Πολιτείας, με όχημα την πλαστογράφηση της ιστορίας και οικειοποίηση της εθνικής, ιστορικής και πολιτιστικής κληρονομιάς της Ελλάδας.

Ερωτάται η αρμόδια υπουργός:

Σε ποιες ενέργειες θα προβείτε ώστε να αποτραπεί η διεξαγωγή αυτής της φιλοσκοπιανής εκδήλωσης και των εν γένει ανθελληνικών δραστηριοτήτων των ανωτέρω φορέων;

Αθήνα, 09/10/2018

Η ερωτώσα Βουλευτής
Ελένη Ζαρούλια
Βουλευτής Β’ Αθηνών
ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ – ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

 

Υ.Γ.: Φυσικά μη περιμένετε να έλθει κανείς από αυτήν την τόσο “Δημοκρατική” κυβέρνηση να απαντήσει…

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/koinovoulio/view/epikairh-erwthsh-schetika-me-filoskopianh-ekdhlwsh-sth-flwrina#ixzz5TzJ8umVL

Exit mobile version