Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ρεκόρ αφίξεων τον Σεπτέμβριο: 35.620 λαθρομετανάστες εισέβαλαν στην Ελλάδα διά ξηράς και θαλάσσης

Τα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας από το μηνιαίο δελτίο της «Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες» στην Ελλάδα είναι ενδεικτικό της όλης κατάστασης. Ο Σεπτέμβριος ήταν ο μήνας με τις περισσότερες μέχρι στιγμή αφίξεις του έτους, ενώ ήδη στο πρώτο οκτάμηνο του 2018 οι χερσαίες και θαλάσσιες αφίξεις έχουν ξεπεράσει κατά πολύ το αντίστοιχο 9μηνο του 2017, με εντυπωσιακή αύξηση των ροών μέσω του δρόμου Τουρκίας-Έβρου.

Περίπου 11.850 περισσότεροι λαθρομετανάστες-«πρόσφυγες» ήρθαν στην Ελλάδα το 9μηνο Ιανουάριου-Σεπτεμβρίου σε σχέση με το 2017. Συγκεκριμένα, στα νησιά έφτασαν 23.400 άτομα, ενώ πέρσι είχαν φτάσει 20.000 και από την δίοδο του Έβρου έφτασαν στην Ελληνική πλευρά το ίδιο χρονικό διάστημα 12.200 άτομα όταν πέρσι μόλις 3.770! Οι Αρχές εξετάζουν τις τάσεις αυτές, καθώς μόνο μέσα στον Σεπτέμβριο δια θαλάσσης στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου έφτασαν 4.000 και από τον Έβρο 1.400. Συνολικά μέχρι στιγμής έχουν φτάσει στην Ελλάδα 35.620 άτομα, ενώ το περσινό διάστημα 23.780!

Και βεβαίως, πώς να μην συμβαίνουν αυτά όταν ο φράχτης στον Έβρο καταργήθηκε και στο Αιγαίο δεν υφίστανται θαλάσσια σύνορα, σύμφωνα με τον ίδιο τον Τσίπρα; Όταν η κυβερνητική πολιτική της Ελλάδας κινείται γύρω από έναν ψευτοανθρωπιστικό άξονα του στυλ «δεν υπάρχουν λαθρομετανάστες» και διαλαλεί παντού ότι όλοι όσοι έρχονται στην Ελλάδα θα μονιμοποιηθούν-νομιμοποιηθούν σε βάθος χρόνου, είναι κάτι παραπάνω από αναμενόμενο η Χώρα μας να μετατρέπεται στον κυριότερο πόλο έλξης της λαθρομετανάστευσης.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/rekor-afijewn-lathrometanastwn-o-septembrios#ixzz5TzkNEHlS

Exit mobile version