Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018

Πολλαπλασιάζονται οι “αφίξεις” των απανταχού κατατρεγμένων, από τα νησιά από τον Έβρο και από όπου μπορεί να φανταστεί ο ανθρώπινος νους. Μιλάνε για Ελλάδα και κράτος οι κυβερνώντες, ένα κράτος αφύλακτο όμως δεν είναι κράτος, είναι κέντρο διερχομένων. Μπαίνει μέσα όποιος θέλει, με το έτσι θέλει και όλοι τρέχουν να τους εξυπηρετήσουν. Πληρώνει ο ΄Ελληνας και μπαίνει τελευταίος και καταϊδρωμένος στην ουρά. Δυστυχώς έτσι προστάζει η νέα τάξη της παγκοσμιοποίησης έτσι κάνουν οι μαριονέτες που “κυβερνούν”. Έχουμε παραδοθεί αμαχητί στους αλλοδαπούς έποικους και δεν έχει ανοίξει μύτη. Έχει κανείς καμία αμφιβολία ότι έχουμε την αρχή μιας νέας τουρκοκρατίας; Η τελευταία γραμμή άμυνας είναι ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής και τα παλληκάρια του.

Ξενοφών Α.

Πανηγυρική επιβεβαίωση του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής! Καμμένος: Ο Τσίπρας είχε γνώση για την «εναλλακτική»

Στην Μυτιλήνη έχουν ξεφύγει τα πράγματα. Οι φανατικοί ισλαμιστές που παράνομα εισήλθαν εντός της Ελληνικής επικράτειας έχουν βανδαλίσει οτιδήποτε θυμίζει Χριστιανισμό και Ορθοδοξία. Έχουν καταστρέψει νεκροταφεία, εκκλησίες και με τελευταίο συμβάν έναν σταυρό σε παραλιακή περιοχή. Μαχαιρώνονται μέσα στα χοτ-σποτς αλλόφυλοι, ταξίδεψαν τόσες χιλιάδες χιλιόμετρα για να “ξεφύγουν” από τον πόλεμο που είχαν μεταξύ τους και συνεχίζουν τον πόλεμό τους εδώ εντός της Ελλάδας! Που είναι όλοι αυτοί οι “φιλειρηνιστές” αριστεροί να πατάξουν τα ρατσιστικά αυτά φαινόμενα και να εφαρμόσουν τους νόμους του Ελληνικού κράτους. Μάλλον τα παίρνουν χοντρά από τις επιδοτήσεις της ΕΕ, τις ΜΚΟ και τους δουλέμπορους. Μεγάλη μπίζνα ο “αντιρατσισμός” και η “αλληλεγγύη”. Αυτή είναι η πραγματικότητα και όσο μας χαρακτηρίζουν ως “φασίστες” επειδή αντιδρούμε ως κάτοικοι του νησιού σε αυτή την αρρωστημένη κατάσταση τόσο θα παραμένουμε αμετακίνητοι στην επιλογή μας: Χρυσή Αυγή για να πάρουμε πίσω την πατρίδα μας!

Δέσποινα Λ.

Ρεκόρ αφίξεων από τον Ιανουάριο: 35.620 λαθρομετανάστες εισέβαλαν στην Ελλάδα διά ξηράς και θαλάσσης

Ο Καμμένος θα ρίξει την κυβέρνηση αν και εφόσον περάσει η προδοτική συμφωνία των Πρεσπών από την βουλή των Σκοπίων. Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε; Γιατί δεν το έκανε αυτό ο ανεξάρτητος “Έλληνας” πριν υπογραφεί αυτή η προδοτική συμφωνία που αποτελεί πλέον προηγούμενο στις όποιες μελλοντικές “διαπραγματεύσεις”. Συνεχίζουν και κοροιδεύουν τον κόσμο μέσα στα μούτρα του. Μας υποτιμούν και θεωρούν ότι θα κάτσουμε εσαεί να μας δουλεύουν “ψιλό γαζί”. Αλλάζουν τα πράγματα, δεν θα τους περάσει αυτή η θεατρινίστικη αποποίηση ευθύνης, οι ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ στις επόμενες εκλογές θα καταποντιστούν και τίποτα δεν θα σταματήσει την οργή των Ελλήνων να εκφραστεί στην επόμενη κάλπη. Οι προδότες δεν έχουν καμία θέση στην Ελλάδα!.

Ι.Τ.

Συνέχιση των αιματηρών μέτρων εναντίον του Ελληνικού Λαού ζήτησε ο ESM από το Μπαλί

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-16-oktwbriou-2018#ixzz5U634EJOi

Exit mobile version