Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

«Άκλαφτος» πήγε… ο «Περσέας», αφού μετά την εξαγγελία της Γεροβασίλη κάηκε το Α.Τ. Ομονοίας! Βίντεο με αποδοκιμασίες

Ένα παραλειπόμενο της χθεσινής συμμορίτικης επιθέσεως των παρακρατικών στο Α.Τ. Ομονοίας με αποτέλεσμα κατεστραμμένες υποδομές και τέσσερις αστυνομικούς τραυματίες είναι βεβαίως το γεγονός ότι αυτή η επίθεση έγινε λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της Γεροβασίλη για το νέο δόγμα αστυνόμευσης με την επωνυμία Πρόγραμμα Ελεγχόμενης Ρεαλιστικής, Στοχευμένης, Εμφανούς Αστυνόμευσης «Π.Ε.Ρ.Σ.Ε.ΑΣ.».

Η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο η επίθεση να έγινε ως απάντηση στην υπόθεση του Ζακ Κωστόπουλου, όμως αυτό που έχει σημασία είναι ότι τα… ρεαλιστικά σχέδια αστυνόμευσης της Γεροβασίλη έγιναν στάχτη μετά από λίγη ώρα, αφού πλειάδα παρακρατικών επέδραμαν εναντίον κεντρικού αστυνομικού τμήματος ανενόχλητοι, έθεσαν σε κίνδυνο τις ζωές αστυνομικών, ενώ από θαύμα δεν είχαμε νεκρούς, και ακολούθως εξαφανίστηκαν χωρίς να υπάρξει ούτε μία σύλληψη.

Η Γεροβασίλη δεν γλίτωσε το γιουχάρισμα από τους συγκεντρωμένους έξω από το Α.Τ. Ομονοίας που της είπαν: “Έχετε και μούτρα να εμφανίζεστε;”.

Βεβαίως, όλα τα παραπάνω ουδεμία έκπληξη προκαλούν στους κατοίκους και τους επαγγελματίες της περιοχής, που επί δεκαετίες βιώνουν την γκετοποίηση της γειτονιάς τους. Ως εκ τούτου και η επίσκεψη του Κ. Μητσοτάκη, με την συνοδεία παπαγάλων και κραχτών, στο Α.Τ. Ομονοίας για επίκληση του δόγματος «Νόμος και Τάξη» μόνο ως ανέκδοτο μπορεί να εκληφθεί από αυτούς που θυμούνται την καμένη Αθήνα επί Νέας Δημοκρατίας.

Μόνο μια εθνική κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής έχει την πολιτική βούληση και την δυνατότητα να αντιμετωπίσει την εγκληματικότητα και τους προστατευόμενους του πολιτικού συστήματος.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/aklaftos-phge-o-perseas-amesws-meta-thn-anakoinwsh-ths-gerobasilh-gia-to-ne#ixzz5U77gT0qX

Exit mobile version