Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ό,τι θέλει κάνει ο “Ρουβίκωνας”: Επανακατέλαβε το γραφείο του (!) στην Φιλοσοφική

Ό,τι θέλει κάνει ο “Ρουβίκωνας”: Επανακατέλαβε το γραφείο του (!) στην Φιλοσοφική

Το πόσο έχουν αποθρασυνθεί οι αναρχικοί του Ρουβίκωνα λόγω της προστασίας που χαίρουν από την εθνομηδενιστική συγκυβέρνηση αποδεικνύεται από τον τραγέλαφο που εξελίσσεται από το πρωί στην Φιλοσοφική.

Το πρωί καθηγητές της Σχολής πήραν πίσω το γραφείο που είχε πάρει με το έτσι θέλω ο Ρουβίκωνας και έκαναν “ανθρώπινη αλυσίδα” αποκλείοντας οποιονδήποτε να φτάσει στο σημείο. Όμως, πριν από λίγο και αφού οι καθηγητές αποχώρησαν τα μέλη του Ρουβίκωνα έκαναν ανακατάληψη στο γραφείο 516 στη Φιλοσοφική!

Όπως είχε ανακοινωθεί με απόφαση της Κοσμητείας το γραφείο 516 όπου είχε εγκαταστήσει γραφείο ο Ρουβίκωνας μέσα στη Φιλοσοφική βάφτηκε και κλειδώθηκε. Στη συνέχεια καθηγητές έκαναν “αλυσίδα” μπροστά στην πόρτα, ώστε ο χώρος να μην λειτουργήσει ως γραφείο του Ρουβίκωνα όπως είχαν ανακοινώσει ότι θα γίνεται κάθε Τετάρτη τα μέλη του. Όταν όμως οι καθηγητές έφυγαν, ο Ρουβίκωνας εγκαταστάθηκε κανονικά στο γραφείο του!

Αυτά είναι τα αποτελέσματα του χάους, του αλόγιστου πανεπιστημιακού ασύλου και της προστασίας που παρέχει η συγκυβέρνηση στους αναρχικούς μπαχαλάκηδες.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/oti-thelei-kanei-o-roubikwnas-epanakatelabe-to-grafeio-tou-sthn-filosofikh#ixzz5UBr9j8P4

Exit mobile version