Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας απαξίωσε στην παρέλαση το «Μακεδονία ξακουστή»! ΒΙΝΤΕΟ

Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας απαξίωσε στην παρέλαση το «Μακεδονία ξακουστή»! ΒΙΝΤΕΟ

Μία εικόνα, δύο εντυπώσεις. Η μία εικόνα προκαλεί ρίγη Εθνικού ενθουσιασμού και συγκίνησης, καθώς μαθητές του 4ου Λυκείου Κατερίνης τραγούδησαν το «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ», την ώρα που περνούσαν μπροστά από επισήμους στην παρέλαση για την επέτειο της απελευθέρωσης της Κατερίνης.

Η άλλη εικόνα προκαλεί θλίψη, αποτροπιασμό και οργή, καθώς η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Μπέτυ Σκούφα αρνήθηκε να σηκωθεί από την θέση της την ώρα που όλοι χειροκροτούσαν τα μικρά παιδιά για την πρωτοβουλία τους αυτή.

Καταλαβαίνουμε την αμηχανία της τοπικής βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ. Για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας μιλούσαν τα παιδιά και όχι για την… Μίρκα Γκίνοβα, πόσο μάλλον για την κατάπτυστη συμφωνία των Πρεσπών.

Όσο και αν επιθυμούν οι εθνομηδενιστές του υπουργείου (ανθελληνικής) Παιδείας να δημιουργήσουν νέους «γενίτσαρους» τέτοιες εικόνες, σαν αυτή των μικρών παιδιών που τραγουδούσαν το εμβατήριο για την Μακεδονία ΜΑΣ, θα στοιχειώνουν τους εφιάλτες των σύγχρονων Εφιαλτών

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/bouleuths-tou-suriza-sthn-pieria-den-shkwthhke-apo-thn-thesh-ths-otan-oi-ma#ixzz5UD5WHLHH

Exit mobile version