Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Δράμα, Καβάλα, Δυτική Αττική, Κεφαλονιά

Άλλη μια πετυχημένη δράση πραγματοποίησαν την Κυριακή 14-10-2018 συναγωνιστές της Τ.Ο. Δράμας, διανέμοντας έντυπο υλικό με τις πολιτικές θέσεις του κινήματος.

 

Η θετική αποδοχή των πολιτών αποδεικνύει την μαζική στροφή του κόσμου προς το μοναδικό κίνημα που αντιστέκεται στην αφαίμαξη του Ελληνικού λαού και στο ξεπούλημα της χώρας μας.

Εμείς οι εθνικιστές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ δηλώνουμε πως παρά την λάσπη που δεχόμαστε δε θα σταματήσουμε τον τίμιο αγώνα μας για την σωτηρία της Ελλάδος.

Ο γραμματέας της τοπικής οργάνωσης Καβάλας, Δημήτρης Βογιατζής, καλεσμένος στην εκπομπή OLA ON CAMERA του CENTER TV μιλάει για τον αγώνα που δίνει η Χρυσή Αυγή ενάντια στην προδοσία του ονόματος της Μακεδονίας μας και την ανθελληνική δράση των φιλοσκοπιανών οργανώσεων και των πρακτόρων τους στην Βόρεια Ελλάδα. Ο Συναγωνιστής ζήτησε απ’ όλους τους Έλληνες να συμμετέχουν στην διαμαρτυρία που διοργανώνει η Χρυσή Αυγή στις 20 Οκτωβρίου ενάντια στην εκδήλωση του φιλοσκοπιανού συλλόγου «ΣΤΕΓΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ» σε ξενοδοχείο του Αμυνταίου Φλώρινας.

Κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής συμμετείχε στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της επετείου του Μακεδονικού Αγώνα στην Καβάλα. Συγκεκριμένα το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, Δημήτρης Βογιατζής, μαζί με συναγωνιστές παραβρέθηκαν στην επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων που πραγματοποιήθηκε στην προτομή του Μακεδονομάχου ναυάρχου Στυλιανού Μαυρομιχάλη προς τιμή των αγωνιστών του Μακεδονικού Αγώνα στο μνημείο.

Ο νεαρός τότε σημαιοφόρος του Πολεμικού Ναυτικού Στυλιανός Μαυρομιχάλης, όταν κατέφθασε στην Καβάλα την 1η Απριλίου 1906, ανέλαβε ως γραμματέας του Υποπροξενείου να οργανώσει το Εθνικό Κέντρο Καβάλας με το ψευδώνυμο Στέφανος Μαυρομμάτης, το οποίο και κατηύθυνε μέχρι το Μάρτιο του 1909.

Η μυστική αποστολή του ήταν να οργανώσει το «Εθνικό Κέντρο Καβάλας» και να διευθύνει το Μακεδονικό Αγώνα στην περιοχή. Το 1913 υπηρετούσε στο θωρηκτό Αβέρωφ και πήρε μέρος στην απελευθέρωση της Καβάλας και σύμφωνα με μαρτυρίες, του ανατέθηκε η επίσημη κατάληψη της πόλης, εις ένδειξη ευγνωμοσύνης. Η Χρυσή Αυγή παραμένει πιστή στην γραμμή της: Κανένας συμβιβασμός για την Μακεδονία μας – Καμία παραχώρηση του ονόματος Μακεδονία στους Σκοπιανούς!

Άλλη μια επίθεση στην περιοχή Νέα Ζωή στον Ασπρόπυργο σημειώθηκε προχθές το βράδυ με θύμα έναν οδηγό απορριμματοφόρου από συμμορία που δρα εγκληματικά χωρίς να κάνει κανείς τίποτα. Η υποβάθμιση της περιοχής τα τελευταία χρόνια και η μηδενική παρουσία της αστυνομίας έχουν κάνει την περιοχή άβατο διαφόρων συμμοριών. Σε ένδειξη διαμαρτυρίας οι δημότες απέκλεισαν την εθνική οδό για λίγα λεπτά. Μαζί τους ήταν και Συναγωνιστές από την Τ.Ο. Δυτικής Αττικής, οι οποίοι συμπαραστάθηκαν θερμά στο δίκαιο αγώνα και στη διαμαρτυρία των κατοίκων της περιοχής.

Για άλλη μια χρονιά, την Κυριακή 14/10/2018 στα Σβορωνάτα Κεφαλληνίας, η Τ.Ο. Κεφαλονιάς & Ιθάκης τίμησε τη μνήμη του Συνταγματάρχη Δημητρίου Σβορώνου, που έπεσε ηρωικά μαχόμενος στη μάχη για την απελευθέρωση της Κατερίνης, στις 15 Οκτωβρίου 1912. Την εκδήλωση οργάνωσε το Μέτωπο Νεολαίας της Τοπικής, με τον επικεφαλής αυτού, μακρινό απόγονο του ήρωος, Παναγή Σβορώνο, να καταθέτει το στεφάνι. Ζήτω ο Συνταγματάρχης Σβορώνος, Ζήτω οι Αθάνατοι ήρωες του Έθνους.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn734#ixzz5UHIoRk5h

Exit mobile version