Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η αναγκαιότητα της συστράτευσης με την Χρυσή Αυγή

Η προδοτική και λαομίσητη κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ κάποια στιγμή θα πέσει. Το ερώτημα είναι τι γίνεται μετά. Η λογική του «λιγότερο χειρότερου», με την επιστροφή της φιλελεύθερης και κοσμοπολίτικης (και ως εκ τούτου εξίσου εθνομηδενιστικής) ΝΔ στην εξουσία; Το να μπει «πάτος στο βαρέλι»; Το ζήτημα δεν είναι αν μπορεί να μπει «πάτος στο βαρέλι», αλλά σε ποιο σημείο θα μπει αυτός ο πάτος. Και κυρίως ποιος θα τον βάλει και με ποιον τρόπο.

Αν (λέμε τώρα…) μπει πάτος εδώ που βρισκόμαστε τώρα, θα πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι; Ή μήπως θα πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι γυρίζοντας απλώς στα επίπεδα εθνικής εξάρτησης από τους ξένους και υλικής ευημερίας της προηγούμενης δεκαετίας ή εικοσαετίας ή ακόμα καλύτερα ολόκληρης της μεταπολιτευτικής περιόδου; Να τα δούμε όλα κάτω από το οπτικό πεδίο ενός τυποποιημένου οικονομικού δόγματος, αδιαφορώντας για όλα τα υπόλοιπα;

Ποιος Συνειδητοποιημένος Έλληνας μπορεί να το πει αυτό, εκτός από όσους αισθάνονται ηττημένοι από την μέρα που κατάλαβαν τον εαυτό τους; Γι’ αυτό, Εμείς οι Άνδρες και οι Γυναίκες της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ θέλουμε τον «πάτο με το βαρέλι» γεμάτο, θέλουμε την Πατρίδα μας πίσω, όπως προστάζει η ολοκληρωμένη Εθνικιστική μας αντίληψη και όχι ένα φτηνό πισωγύρισμα στην παρακμιακή μεταπολιτευτική «ελληνική» κοινωνία.

Γι’ αυτό «πάτο στο βαρέλι» μπορεί να βάλει μόνο ένα Ασυμβίβαστο και Επαναστατικό Εθνικό, Λαϊκό Κίνημα. Ένα Κίνημα που δεν θα βάλει στο στόχαστρό του την μία ή την άλλη πτυχή της αντεθνικής και αντιλαϊκής πολιτικής, αλλά θα πλήξει την βαρβαρότητα στα ίδια τα θεμέλιά της, αντιπαρατιθέμενο συνολικά με το προδοτικό καθεστώς.

Αυτό το Κίνημα, που εκφράζεται όλο και πιο δυναμικά από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, είναι σίγουρο πως όσο δυναμώνει, όσο μεγαλώνει η επιρροή του, θα βρίσκεται αναγκαστικά σε ολοένα και μεγαλύτερη σύγκρουση με το σύστημα και τα παντός είδους φερέφωνά του. Γι’ αυτό και η ενεργός συμμετοχή μέσα από τις τάξεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ είναι κάτι παραπάνω από αναγκαία στις ακόμη πιο δύσκολες ημέρες που έρχονται.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-anagkaiothta-ths-sustrateushs-me-thn-chrush-augh#ixzz5UHJCCaHW

Exit mobile version