Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΝΤΡΟΠΗ: Οι αμερικανοί ευχαριστούν τον Κοτζιά για την προδοσία των Πρεσπών!

ΝΤΡΟΠΗ: Οι αμερικανοί ευχαριστούν τον Κοτζιά για την προδοσία των Πρεσπών!

Θυμόμαστε όλοι την κατάπτυστη εικόνα του Σημίτη να ευχαριστεί τους αμερικανούς για την αισχρή ανθελληνική στάση του στην κρίση των Ιμίων. Τώρα έχουμε την αντιστροφή των ρόλων με τους αμερικανούς να ευχαριστούν τον Κοτζιά για την προδοσία των Πρεσπών.

Συγκεκριμένα, την επαύριο της παραιτήσεως Κοτζιά ελέω της υποκριτικής παραιτήσεως Κοτζιά, το State Department των ΗΠΑ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία σημείωνε τα εξής, ευχαριστώντας τον Κοτζιά για την συμβολή του στην εξυπηρέτηση των αμερικανικών συμφερόντων:

«Παρακολουθούμε την παραίτηση του υπουργού Εξωτερικών κ. Κοτζιά και τον ευχαριστούμε για την ιδιαίτερη αφοσίωση που έδειξε στην ενίσχυση της σχέσης ΗΠΑ-Ελλάδας και για τη συμβολή του στην επίτευξη της ιστορικής Συμφωνίας των Πρεσπών.

Οι ΗΠΑ υποστηρίζουν σθεναρά την πλήρη εφαρμογή της συμφωνίας, η οποία θα επιτρέψει στη ‘Μακεδονία’ να πάρει τη θέση της στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ ως «Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας», συμβάλλοντας στην περιφερειακή σταθερότητα, ασφάλεια και ευημερία.

Καθώς το κοινοβούλιο της ‘Μακεδονίας΄ συνεχίζει τη συζήτηση για τις συνταγματικές αλλαγές παροτρύνουμε τους ηγέτες να ξεπεράσουν την κομματική πολιτική και να εκμεταλλευτούν αυτή την ιστορική ευκαιρία για να εξασφαλίσουν ένα καλύτερο μέλλον για τη χώρα ως ένα πλήρες μέλος των δυτικών θεσμών».

Τυχερός, ο Κοτζιάς. Παλαιότερα ίσχυε το ότι «την προδοσία πολλοί αγάπησαν, τον προδότη ουδείς». Αυτός τουλάχιστον άκουσε ένα ευχαριστώ από τους αμερικανούς και έχει και ελπίδες να αναλάβει εκεί καθήκοντα, αφού «κανείς καλός δεν χάνεται». Παλαιότεροι… συνάδελφοι δεν είχαν ανάλογη τύχη.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ntroph-eucharistoun-ton-kotzia-oi-amerikanoi-gia-thn-prodosia-twn-prespwn#ixzz5UHJshxWh

Exit mobile version