Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ε. Καρακώστας: «Γιαλαντζί δημοκράτες οι εργατοπατέρες της ΣΟΒΙΕΡΤ αν συνεχίσουν να πληρώνονται με λεφτά Εθνικιστών»!

YouTube Poster

Σφοδρή επίθεση στην συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ εξαπέλυσε ο συναγωνιστής Ευάγγελος Καρακώστας στην συζήτηση για το προσχέδιο του προϋπολογισμού.

Ο βουλευτής Βοιωτίας της Χρυσής Αυγής επισήμανε πως καμία οικονομική ανάπτυξη δεν πρόκειται να έρθει δίχως την αναγκαία πολιτική κάθαρση, πολιτική κάθαρση που μπορεί να επιτευχθεί μονάχα από μια πολιτική δύναμη εντίμων, χαρακτηριστικό που διακρίνει μόνο την Χρυσή Αυγή.

Ο συναγωνιστής Καρακώστας σχολίασε και την στάση των συνδικαλιστών της ΣΟΒΙΕΡΤ οι οποίοι δηλώνουν πως «δεν ανέχονται τις θέσεις των Εθνικιστών στη δημόσια τηλεόραση», έχοντας αποκλείσει τη Χρυσή Αυγή. «Δεν ανέχονται τις θέσεις των Εθνικιστών αλλά ανέχονται τα χρήματά τους;», ρώτησε, επισημαίνοντας το εξής: «εάν δεν είναι γιαλαντζί δημοκράτες, να απαιτήσουν από την κυβέρνηση την απαλλαγή των Εθνικιστών από την πληρωμή του τέλους για την ΕΡΤ που καταβάλλουν υποχρεωτικά όλοι οι Έλληνες. Αν δεν το πράξουν είναι απλώς κρατικοδίαιτα κομματόσκυλα», σημείωσε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής.

Τέλος, απευθυνόμενος προς τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και αναφορικά με την παραίτηση Κοτζιά, ο συναγωνιστής Καρακώστας δήλωσε ειρωνικά: «Αν υπάρχει έστω και ίχνος προλεταριακού διεθνισμού στον Αλέξη Τσίπρα, οφείλει σήμερα κιόλας να ρίξει την κυβέρνηση του «υπερπατριώτη» Πάνου Καμμένου»!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/e.-karakwstas-gialantzi-dhmokrates-oi-ergatopateres-ths-sobiert-an-sunechis#ixzz5UJBhYFiI

Exit mobile version