Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πόρισμα καταπέλτης για την φονική πυρκαγιά στο Μάτι: Οι συριζαίοι αγνοούσαν τις προειδοποιήσεις για «φωτιές στις αυλές»!

Πόρισμα καταπέλτης για την φονική πυρκαγιά στο Μάτι: Οι συριζαίοι αγνοούσαν τις προειδοποιήσεις για «φωτιές στις αυλές»!

Κόλαφος για τους συριζαίους και τους ψεκασμένους συνοδοιπόρους τους είναι το πόρισμα που συντάχτηκε με εντολή του Εισαγγελέα Πρωτοδικών και καταδεικνύει με σαφήνεια τις ευθύνες τους για την εκατόμβη των νεκρών.

Κάποια σημεία στα οποία αξίζει να σταθούμε είναι πρώτον η αποσάθρωση του πυροσβεστικού μηχανισμού ελέω των μνημονίων, αφού όπως σημειώνει το πόρισμα «η φωτιά θα μπορούσε να είχε σβήσει εν τη γενέσει της αν δεν είχαν κληθεί οι δύο υδροφόρες που περιπολούσαν στην περιοχή να συνδράμουν τις πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούσαν στην Κινέτα

Το δεύτερο σημείο είναι ότι οι συριζαίοι αγνοούσαν επιδεικτικά επί 35 λεπτά, συγκεκριμένα από τις 17:10 έως τις 17:45 τις προειδοποιήσεις του πιλότου του ελικοπτέρου Έρικσον για “φωτιές στις αυλές”, ενώ ακόμα και όταν ανταποκρίθηκαν ήταν εξαιρετικά αργοί, αφού όπως σημειώνει το πόρισμα «η μη έγκαιρη εντολή για οργανωμένη απομάκρυνση του πληθυσμού στέρησε τη δυνατότητα ασφαλούς διαφυγής των μόνιμων κατοίκων και των επισκεπτών της περιοχής».

«Με μέσο όρο άνετου βαδίσματος τα 80m/min η απόσταση που καλούνταν να καλύψουν από τη Λ. Μαραθώνος έως και την ακτογραμμή για την ασφαλή διαφυγή τους είναι περίπου 1 χλμ, δηλαδή 15 με 20 λεπτά άνετου βαδίσματος», γράφει το πόρισμα δείχνοντας ότι θα μπορούσαν να είχαν σωθεί οι άνθρωποι αν οι συριζαίοι κάνανε την δουλειά τους.

Όμως αυτοί είναι ικανοί μονάχα για την καταστροφή, αφού πέρα από κυβέρνηση των προδοτών είναι και κυβέρνηση των αχρήστων.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/porisma-katapelths-gia-thn-fonikh-purkagia-sto-mati-oi-surizaioi-agnoousan#ixzz5UOUChg1R

Exit mobile version