Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

«Χαστούκι» Σαλβίνι στους διεθνείς τοκογλύφους: «Για την Ιταλία αποφασίζουν οι Ιταλοί, μην μας ενοχλείτε»!

Έχουν βρει για τα καλά τον μπελά τους με τον Ματέο Σαλβίνι οι διεθνείς τοκογλύφοι και οι κατά τόπους εκπρόσωποί τους.

Ο Ιταλός υπουργός Εσωτερικών και ηγέτης της Λέγκας του Βορρά, απαντώντας σε δηλώσεις του ευρωπαίου επιτρόπου οικονομικών και νομισματικών υποθέσεων, Πιερ Μοσκοβισί, είπε ότι «για την Ιταλία αποφασίζουν οι Ιταλοί. Μην μας ενοχλείτε και αφήστε μας να δουλέψουμε», ενώ στην συνέχεια πρόσθεσε πως «έχω την υποψία ότι θέλουν μια Ιταλία σκλάβα, φοβισμένη, άνεργη, θυμωμένη, η οποία θα αναγκαστεί να γονατίσει για να μας πάρουν τις μόνες μας υγιείς επιχειρήσεις».

Πόση τεράστια διαφορά έχουν τα λεγόμενα του Ιταλού ηγέτη από τους ελληνόφωνους πολιτικάντηδες για τους οποίους το να έλεγαν (και κυρίως να το έπρατταν) «για την Ελλάδα αποφασίζουν οι Έλληνες. Σταματήστε να μας ενοχλείτε» δεν αποτελεί μόνο όνειρο θερινής νυκτός, αλλά σίγουρα θα θεωρούνταν από τους ίδιους μια τέτοια δήλωση ως «φασιστική» και «αντιευρωπαϊκή».

Μόνο μια Εθνική Κυβέρνηση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ έχει το Θάρρος, την Δύναμη και την Αποφασιστικότητα να κάνει μια τέτοια δήλωση στους διεθνείς τοκογλύφους και να την μετατρέψει Άμεσα σε Πράξη.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/chastouki-tou-salbini-stous-diethneis-tokoglufous-gia-thn-italia-apofasizou#ixzz5UOgd5Czw

Exit mobile version