Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Παραδοχή Μπουτάρη: Υπάρχουν τζιχαντιστές ανάμεσα στους λαθρομετανάστες!

Παραδοχή Μπουτάρη: Υπάρχουν τζιχαντιστές ανάμεσα στους λαθρομετανάστες!

Στην πρωτοβουλία που ανέλαβε ο δήμος Θεσσαλονίκης για το προσφυγικό μετά τις εικόνες με τους λαθρομετανάστες, οι οποίοι είχαν κατασκηνώσει στην Αριστοτέλους, αναφέρθηκε ο δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης. Όπως είπε δεν πρέπει «να μάθουν ότι περνάνε καλά στη Θεσσαλονίκη», καθώς αυτό θα είχε ως αποτέλεσμα να έρθουν ακόμα περισσότεροι.

Αναφερόμενος στους αλλοδαπούς τόνισε ότι είναι δύσκολο να αποδειχθεί από πού έρχονται. «Το πρόβλημα είναι μεγάλο, δεν είναι μικρό. Γιατί υπάρχει η λογική πως αν μάθουν πως στη Θεσσαλονίκη περνάνε καλά, θα έχουμε όλο και περισσότερους. Η λογική της αστυνομίας είναι να αρχίζουν να σκορπίζονται σε διάφορα μέρη μέχρι τα Γρεβενά αναζητούνται λύσεις και να οδηγούνται εκεί, αυτοί που αιτούνται άσυλο, μέχρι να το πάρουν.

Το μεγαλύτερο ποσοστό αναζητούν άσυλο στην Ελλάδα. Εάν δεν το πάρουν προωθούνται από κει που έρχονται. Εγώ δεν έχω καταλάβει όταν είμαι ο κ. Χασάν και λέω ότι είμαι από τη Συρία πώς αποδεικνύεται; Από τα αποτυπώματα; Ποιο διαβατήριο, δεν έχουν όλοι. Υπάρχουν υποψίες ότι ανάμεσα σε αυτούς έχει πάρα πολλούς οι οποίοι είναι στρατευμένοι ισλαμιστές

Διαβάστε την συνέχεια στο ethnikismos.net

 

Exit mobile version