Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

«Πλακίτσα» της Δούρου με μωρό, για να διαφημίσει την συνέντευξή της στην ΕΡΤ

Άναυδο άφησε το Πανελλήνιο, για μια ακόμη φορά, η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, δείχνοντας ότι πρόκειται για ένα αδίστακτο πλάσμα, το οποίο, προκειμένου να διαφημίσει τον εαυτό της και ό,τι πρεσβεύει πολιτικά, δεν «κολώνει» πουθενά.

Λίγο πριν εμφανιστεί στην ΕΡΤ για συνέντευξη το βράδυ της Πέμπτης, η Δούρου ανέβασε στον λογαριασμό της στο Twitter μια φωτογραφία ενός μωρού σε νιπτήρα, γράφοντας «κάνουμε πρόχειρο μπάνιο στον νιπτήρα γιατί θα δούμε τηλεόραση»! Τι είδους γκάφα έκανε, μάλλον το αντελήφθη αργότερα από την άμεση αντίδραση των χρηστών του Twitter.

Έκανε «πλακίτσες» με μωρό η Δούρου, όταν μόλις πριν από 3 μήνες υπήρχε ένα βρέφος καθώς και άλλα πολύ μικρά παιδάκια τα οποία δεν θα ξανακάνουν (κανονικό και όχι διαφημιστικό) μπάνιο, γιατί κάηκαν στο Μάτι εξαιτίας της ανικανότητας (και) της Δούρου.

Η ανεύθυνη και απαράδεκτη αυτή τύπισσα, που δεν ντρέπεται στο ελάχιστο και δεν έχει διόλου αντιληφθεί ότι με τις πλημμύρες στην Μάνδρα και τις φωτιές στο Μάτι έχει «χρεωθεί» η θητεία της με 120 φέρετρα, η οποία ήταν αυτή τελικά που πήγε «την χώρα 500 χρόνια πίσω» (για να θυμηθούμε και την «ατάκα» που την έκανε διάσημη), κατόρθωσε με την ανάρτηση αυτή να στείλει την ηθική εκατομμύρια έτη φωτός πίσω.

«Αστειάκια» και «χαβαλές» με ένα βρέφος, όταν υπάρχουν τόσοι νεκροί που ζητούν δικαίωση και εκκρεμούν ποινικές ευθύνες σε βάρος της για την πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου; Κι όμως ναι!

Τελικά, αυτό το περιβόητο «ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς» είναι κάτι σαν το ξηλωμένο πουλόβερ που αποκαλύπτει ένα πολύ άσχημο σώμα. Όσο περισσότερο ξηλώνεται, τόσο περισσότερο φαίνεται το εσωτερικό αποκρουστικό περιεχόμενο που βρίσκεται κάτω από το ρούχο…

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ntroph-diafhmistikh-plakitsa-ths-dourou-me-mwro-otan-epi-ths-thhteias-ths-p#ixzz5UPoXs87M

Exit mobile version