Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Προδοσία της Μακεδονίας: Πανηγυρίζει ο Ζάεφ για την επικύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών που υπέγραψαν οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

Προδοσία της Μακεδονίας: Πανηγυρίζει ο Ζάεφ για την επικύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών που υπέγραψαν οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

Με γοργούς ρυθμούς προχωρά η προδοσία της Μακεδονίας, καθώς σε Ελλάδα και Σκόπια Αμερικάνοι και ευρωπαίοι τοκογλύφοι επιβάλλουν στους υποτακτικούς τους την επικύρωση της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών.

Πριν λίγο το κοινοβούλιο των Σκοπίων ενέκρινε την πρόταση της κυβέρνησης του Ζόραν Ζάεφ για την έναρξη των διαδικασιών για την αναθεώρηση του Συντάγματος της χώρας.

Η διαδικασία ξεκίνησε στις 23.20 και είχαν προηγηθεί καταγγελίες για προσπάθεια εξαγοράς βουλευτών, ασφυκτικές πιέσεις σε διπλωματικό επίπεδο κυρίως από τις ΗΠΑ προς τους βουλευτές του VMRO και παρασκηνιακές προσπάθειες από τον Ζάεφ για να εξασφαλίσει τον αριθμό των 80 βουλευτών στην πρώτη από τις τρεις ψηφοφορίες που πρέπει να γίνουν.

Φυσικά, οι ψευτομακεδόνες άλλο που δεν ήθελαν και προχώρησαν στο πρώτο βήμα για την επικύρωση της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών με την οποία κλέβουν το όνομα της Μακεδονίας.

Την ώρα που στην Πατρίδα μας η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχει υπογράψει την προδοσία και σύσσωμο το πολιτικό σύστημα εκπληρώνει τις επιταγές των υπερατλαντικών αφεντικών του, ο μόνος πολιτικός Αρχηγός που έχει δεσμευτεί επίσημα για την κατάργηση της προδοτικής συμφωνία των Πρεσπών είναι ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/prodosia-ths-makedonias-panhgurizei-o-zaef-gia-thn-epikurwsh-ths-sumfwnia-t#ixzz5UPpF5tKf

Exit mobile version