Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018

Αλήθεια έχουν αναλογιστεί ποτέ οι γονείς μας που ήταν φοιτητές στη γενιά του Πολυτεχνείου, που βολεύονταν με τα ρουσφέτια των πολιτικών και με το να εθελοτυφλούν δίνοντας χρήματα σε λαθρομετανάστες για να τους κάνουν αγγαρείες, ότι τα αποτελέσματα θα είναι σήμερα τα παιδιά τους να είναι αναγκασμένα να δουλεύουν για μισθούς πείνας, επειδή δεν υπάρχει αξιοκρατία; Τα παιδιά δεν θα μπορούν να βγουν έξω λόγω της εγκληματικότητας, λόγω των λαθρομεταναστών και θα πρέπει να υπακούν στους νταβαντζήδες του συστήματος ακόμα και στην πιο παράλογη επιθυμία τους. Λυπάμαι που θα το πω αλλά η γενιά του Πολυτεχνείου, η γενιά των γονιών μου δημιούργησε τους σύγχρονους σκλάβους λαθρομετανάστες καθώς και ιθαγενείς που δουλεύουν για μισθούς πείνας, που βολεύουν τις πολυεθνικές εταιρίες και την παγκοσμιοποίηση να καταπατά συνεχώς τις ανθρώπινες αξίες και ιδανικά και να παράγει προβληματικές κοινωνίες και αιώνιους σκλάβους.

Γιώργος Μ.

«Χαστούκι» Σαλβίνι στους διεθνείς τοκογλύφους: «Για την Ιταλία αποφασίζουν οι Ιταλοί, μην μας ενοχλείτε»!

Στην Θεσσαλονίκη όπου ζω και εργάζομαι ψάχνω να βρω σπίτι προς ενοικίαση και δεν μπορώ να βρω με τον πενιχρό μισθό που μου δίνουν, μιας που έτσι τα έχουν κανονίσει οι προδότες οι πολιτικοί μας. Και γιατί το λέω αυτό; Γιατί η πλειοψηφία των ιδιοκτητών έχει εντάξει τα σπίτια στο πρόγραμμα περίθαλψης λαθρομεταναστών που σημαίνει ότι τα σπίτια αυτά θα επιχορηγηθούν για ανακαίνιση από το κράτος για να μείνουν μέσα μετανάστες! Εγώ πληρώνομαι 586 ευρώ, εγώ πληρώνω το κράτος, εγώ φορολογούμαι και δεν μπορώ να βρω σπίτι να μείνω, γιατί όσα έχουν απομείνει τα ενοίκια τους είναι το 80% του μισθού μου!

Μαρίνα Ν.

Χρ. Παππάς στην επιτροπή για το Δημογραφικό: Έλληνας γεννιέσαι, δεν γίνεσαι! ΒΙΝΤΕΟ

Αυτή η Τασία μια μας λέει ότι οι λαθρομετανάστες λιάζονται και εξαφανίζονται και από την άλλη ότι ο Σάββας Ξηρός δεν αποτελεί απειλή στην κοινωνία. Εγώ πλέον έχω αρχίσει να πιστεύω ακράδαντα ότι θέλουν να μετατρέψουν την Ελλάδα σε ένα κράτος παρανόμων, γιατί πραγματικά δεν εξηγείται διαφορετικά αυτή η στάση. Δεν γίνεται από την μια να γονατίζεις τον Έλληνα τον βιοπαλαιστή και από την άλλη να παρέχεις πλουσιοπάροχα σε εγκληματικά στοιχεία όχι μόνο την ελευθερία τους αλλά και ανέσεις που οι Έλληνες έχουν να δουν χρόνια. Στο τέλος εμείς θα μπούμε φυλακή από τα χρέη, και όλοι οι παράνομοι θα είναι έξω.

Στέλιος Π.

Σε σκοπιανούς και αλβανούς για την δημιουργία “καλού κλίματος” σκορπούσε τα μυστικά κονδύλια του ΥΠΕΞ ο Κοτζιάς!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-sabbato-20-oktwbriou-2018#ixzz5UT31J8RY

Exit mobile version