Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μέσα στην τρελή χαρά Τσίπρας και Κοτζιάς για την προδοσία της Μακεδονίας

Μέσα στην τρελή χαρά Τσίπρας και Κοτζιάς για την προδοσία της Μακεδονίας

Το υπουργείο Εξωτερικών ανέλαβε σήμερα ο “πρωθυπουργός των Πρεσπών”, Αλέξης Τσίπρας μη μπορώντας να κρύψει την χαρά του για την επικύρωση της προδοσίας της Μακεδονίας από την Βουλή των Σκοπίων.

Ο Τσίπρας, αφού έδωσε πολιτικό όρκο, ευχαρίστησε τον Κοτζιά για την συμβολή του στην προδοτική συμφωνία των Πρεσπών και χαρακτήρισε την σημερινή ημέρα “ιστορική και χαράς” για την εξωτερική πολιτική της Χώρας!

Συμφωνούμε με τον πρωθυπουργό ότι η σημερινή ημέρα είναι ιστορική, καθώς συνιστά στίγμα και ανάθεμα για τις μέλλουσες γενιές.

Η προδοτική συμφωνία των Πρεσπών δυστυχώς προχωρά και είναι ένα δείγμα άτακτης εθνικής υποχωρήσεως απέναντι σε ένα ανίσχυρο και ανύπαρκτο κρατίδιο, όπως είναι αυτό των Σκοπίων.

Αποδεικνύει επίσης την δουλοφροσύνη απέναντι στην μεγάλη ηγεμονεύουσα δύναμη στην περιοχή μας, της ΗΠΑ, στην οποία η αριστερά δηλώνει απόλυτη νομιμοφροσύνη.

Φαίνεται πως το ζητούμενο τελικά γι΄ αυτούς δεν είναι ούτε η ονομασία, ούτε η γλώσσα ούτε η εθνικότητα των Σκοπιανών, αλλά η ένταξη τους στο ΝΑΤΟ και η εξυπηρέτηση της αμερικανικής ιμπεριαλιστικής πολιτικής στα Βαλκάνια.

Τα σχέδια τους θα τα χαλάσει η Χρυσή Αυγή, η οποία με την ομόθυμη βούληση και στήριξη του Ελληνικού Λαού θα καταργήσει την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών.

Διαβάστε επίσης: Ν.Γ. Μιχαλολιάκος για την επικύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών από το Κοινοβούλιο των Σκοπίων

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/mesa-sthn-trelh-chara-tsipras-kai-kotzias-gia-thn-prodosia-ths-makedonias#ixzz5UUQqWk9e

Exit mobile version