Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Με αντάλλαγμα την προδοσία της Μακεδονίας “χάρισαν” την αναστολή περικοπής των συντάξεων στον Τσίπρα

Με αντάλλαγμα την προδοσία της Μακεδονίας “χάρισαν” την αναστολή περικοπής των συντάξεων στον Τσίπρα

Ο “πρωθυπουργός των Πρεσπών” περιχαρής σήμερα μετά την επικύρωση της προδοτικής συμφωνίας από τους Σκοπιανούς κατά την τελετή ανάληψης του υπουργείου Εξωτερικών από τον ίδιο δήλωσε πως: “Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ενέκρινε τον προϋπολογισμό χωρίς περικοπές στις συντάξεις, μετά από 8 χρόνια λιτότητας...”.

Διαψεύστηκε έτσι και ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Γεωργιάδης που πόνταρε στην περικοπή των συντάξεων και έλεγε από τον Ιούνιο ότι αυτές θα περικοπούν.

Αποδεικνύεται πως οι αγορές είναι στην υπηρεσία του Τσίπρα και εκτελούν πιστά τα συμφέροντα των ΗΠΑ. Επιβεβαιώθηκε τελικά πως η ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ και η προδοσία της Μακεδονίας είναι πιο σημαντική από τις δημοσιονομικές εντολές των Βρυξελλών.

Κανείς από τους νεοφιλελεύθερους της ΝΔ και τους νεομπολσεβίκους του ΣΥΡΙΖΑ δεν ενδιαφέρεται πραγματικά για τον Λαό που πένεται, ειδάλλως δεν θα είχαν ψηφίσει τα εθνοκτόνα μνημόνια στα οποία προβλέπεται η περικοπή των συντάξεων.

Όλα αυτά είναι ένα φτηνό πολιτικάντικο σόου, μια συναλλαγή των εγχώριων εθελόδουλων πολιτικών με τους ευρωπαίους τοκογλύφους και τα υπερατλαντικά αφεντικά τους.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/me-antallagma-thn-prodosia-ths-makedonias-charisan-thn-perikoph-twn-suntaje#ixzz5UVKRzVdN

Exit mobile version