Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018

Είμαι 2 χρόνια άνεργος και δυστυχώς ακόμα με συντηρούν οι γονείς μου. 32 χρονών και μαζεύω μόνο μεροκάματα όποτε βρω. Δεν φεύγω όμως από την Πατρίδα μου, δεν την εγκαταλείπω για να την καταλάβουν οι λαθρομετανάστες και να την ξεπουλήσουν σε αλβανούς και σκοπιανούς. Συναγωνιστές είστε η τελευταία μας ελπίδα για τον Λαό και την Πατρίδα. Είμαστε μαζί σας μέχρι την Νίκη!

Δημήτρης Τ.

Με εισαγγελέα απειλούν τους γονείς των 105 μαθητών που δεν έστειλαν τα παιδιά τους στο σχολείο λόγω των “προσφυγόπουλων”

O Aρχηγός μας για ακόμη μια φορά μας δείχνει τον δρόμο του Αγώνα. Δεν μας ενδιαφέρει τι ψήφισε η βουλή των Σκοπίων για την συμφωνία των Πρεσπών, δεν μας ενδιαφέρει τι θα ψηφίσει η Ελληνική βουλή, ο δρόμος για τους Έλληνες Εθνικιστές είναι ένας. Αυτός ο δρόμος που αναγνωρίζει μόνο μια Μακεδονία την Ελληνική. Ό,τι και αν κάνετε έχουμε στον πλευρό μας την πλειοψηφία των Ελλήνων και προδότες ακούστε το καλά, ο Αρχηγός μας δεν λύγισε ούτε από φυλακές ούτε από την φίμωση που του έχετε επιβάλλει από τα καλοπληρωμένα ΜΜΕ. Θα σας αποδείξουμε για ακόμη μια φορά πως οι Έλληνες για την Πατρίδα τους και μόνο είναι ενωμένοι σαν μια γροθιά. Μακεδονία Γη Ελληνική – Εθνικισμός Χρυσή Αυγή!

Θ. Π.

Μέσα στην τρελή χαρά Τσίπρας και Κοτζιάς για την προδοσία της Μακεδονίας

Ψάχνει ποιον θα κατεβάσει η ΝΔ στις δημοτικές εκλογές δήμαρχο Θεσσαλονίκης και δεν βρίσκει. Μα που να βρείτε βρε λαμόγια; Ποιος θα επωμιστεί την σίγουρη πολιτική του ήττα στον Δήμο Θεσσαλονίκης; Ο κόσμος έχει αγανακτήσει με την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών και κανείς δεν έχει ξεχάσει τον εξίσου προδοτικό ρόλο που έπαιξε η ΝΔ σχετικά με τις ανθελληνικές θέσεις των Σκοπίων απέναντι στην Ελληνική Μακεδονία. Κυριάκο, τα ποσοστά σου θα αγγίξουν αυτά του ΠΑΣΟΚ στις επόμενες εκλογές, σε συμβουλεύω να πάρεις καράβι και να αυτοεξοριστείς άλλωστε ξέρεις εσύ από αυτά, πολιτικός κρατούμενος ήσουν από τα γεννοφάσκια σου… Μόνο Χρυσή Αυγή!

Σπύρος, Θεσσαλονίκη

Σαλβίνι για κατεστραμμένο Σταυρό στην Λέσβο: Ξαναστήστε τον για να δηλώνει σε όποιον έρχεται ότι εδώ είμαστε Ευρώπη!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-kuriakh-21-oktwbriou-2018#ixzz5UYFoqOTk

Exit mobile version