Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κλάμα στα σκοπιανικά ΜΜΕ: Η Χρυσή Αυγή ακύρωσε την εκδήλωση των «μακεδόνων» στην Φλώρινα!

Δακρύβρεχτο δημοσίευμα σχετικά με τη νίκη της Χρυσής Αυγής στην Φλώρινα είχε σκοπιανική ιστοσελίδα, το οποίο μετέφρασε και προσέφερε το «Βαλκανικό Περισκόπιο», όπου αναφέρεται ότι «οι Έλληνες νεοναζί εμπόδισαν δεκάδες “Μακεδόνες” από την Ελλάδα που ήθελαν να παρακολουθήσουν ένα “μακεδονικό” πολιτιστικό γεγονός σήμερα το απόγευμα».

Το συγκεκριμένο δημοσίευμα, με την συγκεκριμένη ρητορεία κρατήστε το, αφού δεν αποκλείεται να το δούμε να υιοθετείται πλήρως από τις ελλαδικές εφημερίδες και τα καθεστωτικά μέσα. Οι δε «πατριώται» της «ενημερώσεως» θα αγνοήσουν πλήρως αυτή την είδηση.

Στο σκοπιανικό δημοσίευμα γίνονται ξεκάθαροι οι σκοποί των σκοπιανών ύστερα από την εθνοπροδοτική «Συμφωνία των Πρεσπών», αφού οι πόλεις και τα χωριά της Φλώρινας αναφέρονται με σκοπιανική ορολογία, ενώ γίνεται σαφέστατη προσπάθεια διαφήμισης δήθεν «μακεδονικής μειονότητας» και συλλόγων «ανθρωπίνων δικαιωμάτων» από τον Καναδά.

Είναι απολύτως βέβαιο ότι στο άμεσο μέλλον οι σκοπιανικές πιέσεις στην Βόρεια Ελλάδα θα ενταθούν και κάπως έτσι εγκαθίσταται άλλο ένα καρφί στα πλευρά της Ελληνικής μας Πατρίδος. Είχαμε τους τούρκους στην Θράκη, τους αλβανούς στην Ήπειρο, τώρα έχουμε και τους σκοπιανούς να εποφθαλμιούν την Μακεδονία μας. Το κυριότερο, όμως, έχουμε τον δούρειο ίππο του αντεθνισμού μέσα στο Μέγαρο Μαξίμου. Όχι μόνο τώρα επί Σύριζα, αλλά τα τελευταία 44 χρόνια.

Η Χρυσή Αυγή ΑΚΥΡΩΣΕ την ανθελληνική εκδήλωση των φιλοσκοπιανών στην Φλώρινα: Ούτε ψυχή δεν πάτησε! ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/klama-sta-skopianika-mme-h-chrush-augh-akurwse-thn-ekdhlwsh-twn-makedonwn-s#ixzz5UYSpfaTP

Exit mobile version