Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Καρεκλοκένταυρος Καμμένος: Θα παραμείνω στην κυβέρνηση μέχρι την τελευταία στιγμή!

Την πρόθεσή του να παραμείνει στην κυβέρνηση των προδοτών μέχρι την τελευταία στιγμή επιβεβαίωσε ο Πάνος Καμμένος με νέες δηλώσεις του, όπου αναμάσησε τα γνωστά παραμύθια του.

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Η συνεργασία μας και η παραμονή μας στην κυβέρνηση θα είναι μέχρις ότου έρθει ο κόμπος στο χτένι. Μέχρι να έρθει στη Βουλή η Συμφωνία των Πρεσπών. Οταν έρθει στη Βουλή η Συμφωνία θα αποχωρήσουμε».

Μέχρι τότε, θα προχωράει η «Συμφωνία των Πρεσπών», θα δημιουργούνται τετελεσμένα και ο Καμμένος θα συνεχίσει να παριστάνει τον «μακεδονομάχο» υπουργό της «κυβερνήσεως του Ίλιντεν».

Και όταν έρθει η ώρα, αυτός θα αποχωρήσει υποκριτικά, ενώ οι μισοί και πλέον βουλευτές του θα ψηφίσουν την συμφωνία αφήνοντάς τον χωρίς κόμμα. Προφανώς, μετά ο ίδιος θα πάει να ηγηθεί του «Σύριζα της Δεξιάς».

Πάντως, μίλησε και για τους βουλευτές του κόμματός του, αποκαλώντας τους «μακεδονοκλάστες» και προειδοποιώντας τους ότι «έχουν τελειώσει». Γιατί, όμως, άραγε δεν τους διαγράφει; Μήπως γιατί θα μείνει χωρίς Κοινοβουλευτική Ομάδα και θα αποκαλυφθεί η «φούσκα»;

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/kareklokentauros-kammenos-tha-parameinw-sthn-kubernhsh-mechri-thn-teleutaia#ixzz5UaQVt7vN

Exit mobile version